Volim Srbiju...tacnije VOLEO sam...zasto ja da ginem za Srbiju kao Pavkovic i Mladic pa posle moja braca da me gone?Zasto da napustim rod i porod radi debelih politicara koji mi komanduju iz inostranstva?Zasto da ginem za Srbiju i da rizikujem da me osakate pa posle ko me j*be?Zasto da idem na isto Kosovo,koje je Tadic vec uveliko prodao?Da je Milosevicevo vreme,isao bih u boj,jer se znalo u njegovo vreme ko kosi a ko vodu nosi!Generali su bili jako postovani,njihove porodice su imale neki nivo,svaki pilot je dozivljavao "svoj" avion kao rodjeno dete,svaki protiv-avionac je stedeo raketu,i kad bi pogodio NATO-v avion,plakao bi od srece,svaki vojnik je stedeo svaku protiv-tenkovsku minu,da bi ih Tadic posle unistio...
Zasto da se zrtvujem za drzavu koja ne postoji?Zasto da se zrtvujem za narod koji je odavno prestao da bude onaj "nebeski" i gostoljubiv prema svima,za narod koji udara na brata rodjenog zbog para...zar da idem u rat za RS,gde je nase oruzje zavrsavalo u rukama neprijatelja,zar da ratujem za Krajinu,gde vise nema srpskog roda i poroda,gde je svako ognjiste sa srpskim obelezjem spaljeno do temelja?Zar da ratujem za to isto Kosovo,po ko zna koji put?Za Kosovo,gde smo vece ponizenje doziveli 2008-me,nego '99 gde smo po vojnim standardima pobedili?Sta nam znaci jos jedna pobeda na Kosovu?Dali to znaci produzetak one iste agonije gde se nalazimo vec dugi niz godina?
Ne,ne bih isao u rat za Srbiju!Jer imam oca,majku,sestru,pa u buducnosti,ako Bog da,zenu,decu....sina prvenca,kucu, i sve ono bogatstvo koje krasi normalne ljude-srecu,zdravlje i veselje...
...a Srbija?Ona je odavno prestala da postoji...