Koliko bi Srbija dobila od projekta Jadar

Мене занима ко сада плаћа ове пробуђене стручњаке?
Мсм, ако профит није превелики, ако постоји ризик, већи или мањи (вага се),
након масовних протеста...
треба ти џон место образа, да бих тврдио да је то ипак нама потребно.
Све и да је сасвим безбедно,
који то учен човек,
након овакве харанге и атмосфере "ви против нас" може себи дозволити луксуз да сутра суграђане погледа у очи?

Колика је то лова и ко је дужан да плати?

Sve se to reši Bankarsom garancijom od 1 miloijarde evra, pa neka kopaju i obrađuju, ako nešto zabrljaju skida se sa racuna.

Ali Vučić hoće i da kopa i eksploatiše, bez garancija.

On je formirao Komisije i to onako komesarski - deca komunizma, kao i ovi drugosrbijaneri i krezubosrbijaneri (obe grupacije titoističkog porekla)

Sve se to reši Bankarsom garancijom od 1 miloijarde evra, pa neka kopaju i obrađuju, ako nešto zabrljaju skida se sa racuna.

On je formirao Komisije i to onako komesarski - deca komunizma, kao i ovi drugosrbijaneri i krezubosrbijaneri (obe grupacije titoističkog porekla)
Ок, може муљање са странкама и изборима, али се овде грешке скупо плаћају, много више од милијарде.

регресија , стилска фигура , врати се мало у назад и онда коментариши ко је ..то што си већ све навео слуга Запада

Вучић је немачки управник у Србији колонији немачке.

У време Тадића, то Србија није била, па га је Меркелка сменила.

Није био ни Коштуница.

Ни Ђинђић, иако је био немачки ђак.

Није био ни Цобе. Ни они пре њега.

Само Вучић.

Ђинђић је најслугастији слуга Немачке икада , он је за то добио и признање ..мене чуди како су многима овде вране попиле мозак или једноставно само игноришу чињеницу да постоје живи сведоци

Ок, може муљање са странкама и изборима, али се овде грешке скупо плаћају, много више од милијарде.

Ali on je Vladalac, hibridni Tiranin !

On odlučuje, a pokriva se svojim neetičkim akademicima i telima institucija, sirotinja to aplaudira i tako ti je od 1944.g.

Вучић је немачки управник у Србији колонији немачке.

У време Тадића, то Србија није била, па га је Меркелка сменила.

Није био ни Коштуница.

Ни Ђинђић, иако је био немачки ђак.

Није био ни Цобе. Ни они пре њега.

Само Вучић.

Daj, ne zajebavaj,

Ako je Tito bio sluga i glumio Suverenitet, kako ne svi posle njega ?!?

Mani se tih drugosrbijanskih jeftinoća

Вучић је институција

Вучић институција? Вучић је државни службеник на највишој позицији. Када оде са власти биће обичан грађанин Србије и можда опет функционер своје странке.

Он је човек који иам за циљ да унпреди Србију а не да је уназади као што то чине они који оспоравају сваку прогресивну идеју

Шта да унапреди? Копањем литијума да угрози здравље свих нас и уништи животну средину? Које су Вучићеве прогресивне идеје?
Електрични аутомобили, електрични таксији, бројни ауто путеви који се највише користе током лета када има туриста? Национални стадион?

Да ли знаш да у Београду, у том Београду кога не воле становници из унутрашњости, да ли знаш да на општини Палилула, у Борчи нема канализације?
Да ли знаш да се у Београду копа скоро у свакој централној општини?

Прогресивни Весић и прогресивни Шапић које воли прогресивни Вучић граде на све стране, руше Законом заштићене куће, копају и прекопавају улице...боље да ништа не раде..Све што ураде униште...

ОТ:

Знам да се, економски посматрано, пројекат Јадар не исплати. Само ме занима следеће: Новац јесте важан, а шта ћемо са здрављем људи и са заштитом животне средине?

Tebi bas nije dobro .....ti nikad izgleda nisi mrdnuo iz fotelje...kad mislis da bankarska garancija nesto resava kad se prospe vagon kiseline....resava moj tuki...

Prosulo se malo , nije previse narusilo zivotnu sredinu i tacka...
1000l , 10 000 l , sve je to malo....

Snima se film ajde da zapalimo radi scene pet mesta po 1 tonu guma...odlicno , sta je to nista, kao da ne gori ovako guma...nikom nista...
1 litar lepka koji lepi po principu prodora materijala jedan u drugi , je kancerogen na 100m od mesta otvaranja boce....a ima da isparava godinu dana....ostavis ga u podrumu bez stakala i ni zdravstvena statistika ga nece registrovati....jer treba 10 godina da svi pohvataju da su dobili rak, a i onda to su deset godina razlike, plus nije znacajniji skok u odnosu na druge poraste....Nije to HPV pa i tu je trebalo vise od 15 godina da provale da skoro svaka zenska ima hpv , a ne onda kad su ebaci upozoravali ,

Ali on je Vladalac, hibridni Tiranin !

On odlučuje, a pokriva se svojim neetičkim akademicima i telima institucija, sirotinja to aplaudira i tako ti je od 1944.g.
Ma ne sme da odlucuje nista....nema moju dozvolu....
Niti ce je ikad imati...
Vas je 6 miliona ili 4 ako se broje samo tela...i vasu dozvolu ima, ali moju nema..
Nema bas nikakvu poziciju donosenja odluka...bas nikakvu..
Sve te donete odluke su doneli neki zombiji koji su i potpisali te odluke...

Svi ti potpisani kriju svoje neznanje, svoju korupciju i svoj nerad....tako da svi ti potpisani koji su iza odluka imaju motiva i krivice za ono sto su doneli kao odluku ....
V i cete meni da se smejete i rugate, i ja cu vas da postujem tako kako zasluzujete kao dupeuvlakace zbog ovoga ili onoga, nebitno je, vama je bitno vi cete znati zasto ste se uvlacili u dupe...

Najlepsi pristup je , pa tako su svi radili , pa i ja , gratis se uvucem u bulju...smrdnem malo ovde malo onde pa se ne oseti..

Jesam li pomenuo glasanje, nisam, jer mi nije bitno , niko ne dobija glasanjem prava mimo funkcija koje su odobrene glasanjem...

A do tada cete da se bunite jednom godisnje prosveta, dva puta godisnje poljoprivreda....za gradjevinske dozvole se necete buniti jer tu nemate nikakve sanse...
I tako sto nam ono bese idu ljudi iz Srbije....aaaa, zbog para...da da...

Meni jos nije jasno kako srpski narod razmislja...znam kako ne ume da razmislja, to sam otkrio na 3, 4 nacina...da ne ume....nije jedan zamisli...
Ali eto i sad nije zahtev da ode tupan koji na svaka dva meseca trazi otvaranje litijum rudnika i obeca da nece vise ,i opet posle 2 meseca opet potegne korupciju da progura rudnik...
Meni je to odmah po automatizmu , sinak ti ne mozes vise da budes neki faktor, mora da te nema politicki...cim nisi od reci , stalno destabilizujes stanje u Srbiji , nacionalno si rusitelj, mora da te nema kao politickog igraca...tacka...

Ali ono , narod ..bre narod...ajvar se sad pravi od splacina...krste se ljudi koji donose papriku kao otkup firmama koje prave te ajvare...bila velika ili mala firma..
Narod...svi se sakriju iza naroda...a jes kad bi to proslo kod pametnog, jer oduvek su se svi krili iza ne znam ja ko je...mrak..noc...al vidi , sad nema pametnih pa pali fora da je narod to kriv i da se narod pokvario....

Ma ne sme da odlucuje nista....nema moju dozvolu....
Niti ce je ikad imati...
Vas je 6 miliona ili 4 ako se broje samo tela...i vasu dozvolu ima, ali moju nema..
Nema bas nikakvu poziciju donosenja odluka...bas nikakvu..
Sve te donete odluke su doneli neki zombiji koji su i potpisali te odluke...

Svi ti potpisani kriju svoje neznanje, svoju korupciju i svoj nerad....tako da svi ti potpisani koji su iza odluka imaju motiva i krivice za ono sto su doneli kao odluku ....
V i cete meni da se smejete i rugate, i ja cu vas da postujem tako kako zasluzujete kao dupeuvlakace zbog ovoga ili onoga, nebitno je, vama je bitno vi cete znati zasto ste se uvlacili u dupe...

Najlepsi pristup je , pa tako su svi radili , pa i ja , gratis se uvucem u bulju...smrdnem malo ovde malo onde pa se ne oseti..

Jesam li pomenuo glasanje, nisam, jer mi nije bitno , niko ne dobija glasanjem prava mimo funkcija koje su odobrene glasanjem...

A do tada cete da se bunite jednom godisnje prosveta, dva puta godisnje poljoprivreda....za gradjevinske dozvole se necete buniti jer tu nemate nikakve sanse...
I tako sto nam ono bese idu ljudi iz Srbije....aaaa, zbog para...da da...
Копаћесе...

Ајде робе не курчи се...

Dobićemo duplo golo , kao od svega što se buši.
Drugo je Bor, a i On je mogao ostati državni. Ali nesposobna vlast, tu se ne može ništa, ne samo ova nego sve.
.....................................................................................................................................................................................
Po izrazu ''digao sam ruke'' , ne kritikujem više, narod poludio, ne misli kakvu će vodu piti ni Beograd, ni Bjeljina, ni Šabac ..
Vidite u Brazilu kolka su megalomanska jalovišta samo za vodu. Ali to je tamo relativno nenaseljeno, plus ih baš briga za domoroce.
Možda su Srbi postali domoroci.

Sve je ovo lepo, ali znamo suštinu.

Nemci neće svoj da kopaju, a prelazak na obnovive resurse povećao je potražnju za litijumom. Evropi u klinču sa Rusijom treba litijum, i to jeftin, što je cena koju Srbija mora da plati za to što ne uvodi sankcije Rusima.

I to je, ukratko, suština cele priče.
Imaš li neku potvrdu za ovo ili bilo šta što ukazuje na takav zaključak?

Back