Alter_Ego_
Stara legenda
- Poruka
- 81.112
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мене занима ко сада плаћа ове пробуђене стручњаке?
Мсм, ако профит није превелики, ако постоји ризик, већи или мањи (вага се),
након масовних протеста...
треба ти џон место образа, да бих тврдио да је то ипак нама потребно.
Све и да је сасвим безбедно,
који то учен човек,
након овакве харанге и атмосфере "ви против нас" може себи дозволити луксуз да сутра суграђане погледа у очи?
Колика је то лова и ко је дужан да плати?
Молим?
Ок, може муљање са странкама и изборима, али се овде грешке скупо плаћају, много више од милијарде.Sve se to reši Bankarsom garancijom od 1 miloijarde evra, pa neka kopaju i obrađuju, ako nešto zabrljaju skida se sa racuna.
Ali Vučić hoće i da kopa i eksploatiše, bez garancija.
On je formirao Komisije i to onako komesarski - deca komunizma, kao i ovi drugosrbijaneri i krezubosrbijaneri (obe grupacije titoističkog porekla)
регресија , стилска фигура , врати се мало у назад и онда коментариши ко је ..то што си већ све навео слуга Запада
Ок, може муљање са странкама и изборима, али се овде грешке скупо плаћају, много више од милијарде.
Вучић је немачки управник у Србији колонији немачке.
У време Тадића, то Србија није била, па га је Меркелка сменила.
Није био ни Коштуница.
Ни Ђинђић, иако је био немачки ђак.
Није био ни Цобе. Ни они пре њега.
Само Вучић.
Он је само један, у мору срба, који би за 300к€, угрозили туђе милијарде €.Ali on je Vladalac, hibridni Tiranin !
On odlučuje, a pokriva se svojim neetičkim akademicima i telima institucija, sirotinja to aplaudira i tako ti je od 1944.g.
Вучић је институција
Он је човек који иам за циљ да унпреди Србију а не да је уназади као што то чине они који оспоравају сваку прогресивну идеју
Tebi bas nije dobro .....ti nikad izgleda nisi mrdnuo iz fotelje...kad mislis da bankarska garancija nesto resava kad se prospe vagon kiseline....resava moj tuki...Sve se to reši Bankarsom garancijom od 1 miloijarde evra, pa neka kopaju i obrađuju, ako nešto zabrljaju skida se sa racuna.
Ali Vučić hoće i da kopa i eksploatiše, bez garancija.
On je formirao Komisije i to onako komesarski - deca komunizma, kao i ovi drugosrbijaneri i krezubosrbijaneri (obe grupacije titoističkog porekla)
Ma ne sme da odlucuje nista....nema moju dozvolu....Ali on je Vladalac, hibridni Tiranin !
On odlučuje, a pokriva se svojim neetičkim akademicima i telima institucija, sirotinja to aplaudira i tako ti je od 1944.g.
Копаћесе...Ma ne sme da odlucuje nista....nema moju dozvolu....
Niti ce je ikad imati...
Vas je 6 miliona ili 4 ako se broje samo tela...i vasu dozvolu ima, ali moju nema..
Nema bas nikakvu poziciju donosenja odluka...bas nikakvu..
Sve te donete odluke su doneli neki zombiji koji su i potpisali te odluke...
Svi ti potpisani kriju svoje neznanje, svoju korupciju i svoj nerad....tako da svi ti potpisani koji su iza odluka imaju motiva i krivice za ono sto su doneli kao odluku ....
V i cete meni da se smejete i rugate, i ja cu vas da postujem tako kako zasluzujete kao dupeuvlakace zbog ovoga ili onoga, nebitno je, vama je bitno vi cete znati zasto ste se uvlacili u dupe...
Najlepsi pristup je , pa tako su svi radili , pa i ja , gratis se uvucem u bulju...smrdnem malo ovde malo onde pa se ne oseti..
Jesam li pomenuo glasanje, nisam, jer mi nije bitno , niko ne dobija glasanjem prava mimo funkcija koje su odobrene glasanjem...
A do tada cete da se bunite jednom godisnje prosveta, dva puta godisnje poljoprivreda....za gradjevinske dozvole se necete buniti jer tu nemate nikakve sanse...
I tako sto nam ono bese idu ljudi iz Srbije....aaaa, zbog para...da da...
vidi ko mu je prvi lajkovo temu ?
Imaš li neku potvrdu za ovo ili bilo šta što ukazuje na takav zaključak?Sve je ovo lepo, ali znamo suštinu.
Nemci neće svoj da kopaju, a prelazak na obnovive resurse povećao je potražnju za litijumom. Evropi u klinču sa Rusijom treba litijum, i to jeftin, što je cena koju Srbija mora da plati za to što ne uvodi sankcije Rusima.
I to je, ukratko, suština cele priče.