Koliki je zapravo trošak imati ljubimca?

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
366.142
Nakon kupovine obaveznih stvari kao što su hrana i proizvodi za higijenu, vlasnici kućnih ljubimaca najčešće se tu ne zaustavljaju.
Proslave rođendana i sličnih prilika postaju sve češće, a oni koji imaju ljubimce su spremni da za takve prilike prilično odreše kesu.
Poslastice, torte i keksići... njihova cena iznosi oko 4,5 hiljada dinara, za pse je ipak malo više

Da li spadate u grupu vlasnika kucnih ljubimaca koji troše novac i na gluposti za svoje ljubimce i koliko mesecno trošite na svog ljubimca

Nakon kupovine obaveznih stvari kao što su hrana i proizvodi za higijenu, vlasnici kućnih ljubimaca najčešće se tu ne zaustavljaju.
Proslave rođendana i sličnih prilika postaju sve češće, a oni koji imaju ljubimce su spremni da za takve prilike prilično odreše kesu.
Poslastice, torte i keksići... njihova cena iznosi oko 4,5 hiljada dinara, za pse je ipak malo više

Da li spadate u grupu vlasnika kucnih ljubimaca koji troše novac i na gluposti za svoje ljubimce i koliko mesecno trošite na svog ljubimca
Ne pravimo proslave, ali veterinarske intervencije nisu baš jeftine.

Licno nisam nikada sabirala ..dok je bila mala imala sam troškove oko vakcina,čipovanja. analiza krvi zbog srcanog crva koji hvala bogu nema
Igracke sam pokupovala ima gomilu..Ima odelca za zimu .Više nemam te vrste izdataka..Imam trošak šišanja ,tablete za cišcenje i kada postane toplo
ftont line protiv krpelja i buva..Hranu i ne racunam i one zezalice u vidu slatkiša za nju kao trošak ..Rodjendane i te gluposti ne praktikujem.
Sve u svemu, koliko god da potrošim na nju nije mi trošak..I da..ne znam da li sam rekla da je obožavam :)

2000 dinara na granule,ponekad vlažna hrana,multivitamini,posip za mačku,tableta jednom u tri meseca za ciscenje od unutrasnjih parazita.5000 din.mesecno.

Proslave rođendana kućnih ljubimaca :roll:
Jašta :flert::heart::heart::heart:
20180515_184321.jpg

Macke pojedu toliko granula koliko bi vi dali vucjaku ko ds je pekinezer,a toliko pojedu jer ih ne vole jer im ne dajete meso a mesa mogu kilo da pojedu,macke ce pojesti tonu girica pa onda vidis koliko mogu da pojedu nesto sta vole,ne znam sta je gore da jedemo meso pa im od toga dejemo ili ne jedemo a kupujemo samo za njih

300 evra mesečno za redovno održavanje pod uslovom da ne zatreba veterinar :lol:

Back