- Poruka
- 42.581
jel?Moraću i ja ovo ozbiljno da uzmem u razmatranje
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel?Moraću i ja ovo ozbiljno da uzmem u razmatranje
plati? brajane? prodajes svoje mlado telo?
( u grubljem prevodu, ona sve radi, a ja hladim jaja za novu turu dobrog sexa )
hm..sta je sve?
pa tako svaki dan?
emancipacija žena, sigurno si čula za to
htele ste da radite i sad radite, a mi smo slobodni ( tu smo samo zbog sexa i da nam platite, of kors )
ako, i niste za bolje
hoćeš skuvano, plati
hoćeš ispeglano, plati
novi svetski poredak
Pa to kontam. Mislim, odes u restoran i klopas. Odneses ves na pranje i platis. To ni nije novi svetski poredak ..
Osrednji.
joj molim te nemoj toliko degradirati sopstevni rodi sama znaš da je u prirodi tako
čim vam osvojimo, svedemo se na 3 funkcije :
1. Spavanje
2. Hrana
3. Češkanje jaja izmedju dva sexa
i sama znaš da je u prirodi tako
čim vam osvojimo, svedemo se na 3 funkcije :
1. Spavanje
2. Hrana
3. Češkanje jaja izmedju dva sexa
Жене заиста имају велик либидо, само често се дешава да су спутане традицијом, васпитањем а и многим обавезама...
Жене заиста имају велик либидо, само често се дешава да су спутане традицијом, васпитањем а и многим обавезама...
Ovaj, gde je to cesto?
Ovaj, gde je to cesto?
Recimo obavezama oko foruma ...
У самопослузи, у кухињи, у купатилу, на родитељском, у пошти, на послу...
Не кажем да је са свима тако, али признајмо да је велики број жена затрпан обавезама.
И не кажем да су мушкарци криви за то. Жене и саме преузимају толике обавезе на себе.
Званично, кад се уда.Pa svi su zatrpani obavezama. Ali opet sta znam, mozda imamo drugacije gledista spram godina. Od koliko godina devojka postaje zena (ne zensko)?
Званично, кад се уда.
Незванично, кад изгуби невиност.
Неко ће рећи кад постане мајка...
Рекох званично и незванично...
One koje se ne udaju, a sve vise ih je nikad ne postaju zene?
El to znaci neko sa 14 biva zena jer himen (i gospodari svemira tatattttata, sta cu kad sam bio mali bio onaj crtani, pa muzika mi odmah dodje..) nestane?
Opet one prve iznad.. Pa neke nikad nece biti zene a pricaju o tome. Pogodilo me je .