Koliki je zaista zenski libido?

Koliko vam je vas libido?

• Extremono velik

• Velik

• Osrednji

• Slab

• Nikakav

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hoćeš skuvano, plati
hoćeš ispeglano, plati
novi svetski poredak :)

Pa to kontam. Mislim, odes u restoran i klopas. Odneses ves na pranje i platis. To ni nije novi svetski poredak :lol:..

Ljubav za ljubav, sir :zper: za pare.

A odgovor na temu, ako nema gljivičnih infekcija i/ili hormonalnog disbalansa, odgovor je u većini slučajeva pod 1 ili 2. Samo... Znate koja je razlika između diplomate i dame? Kada diplomata kaže "da", to znači "možda", kada kaže "možda", to znači "ne" a ako kaže "ne", to više nije pravi diplomata. Ako dama kaže "ne", to znači "možda", ako kaže "možda", to znači "da" a ako kaže "da", to više nije prava dama. :manikir:

Ovaj, gde je to cesto? :confused:

У самопослузи, у кухињи, у купатилу, на родитељском, у пошти, на послу...
Не кажем да је са свима тако, али признајмо да је велики број жена затрпан обавезама.
И не кажем да су мушкарци криви за то. Жене и саме преузимају толике обавезе на себе.

Recimo obavezama oko foruma ...

Тако је. Седи.
Има ли још неко нешто да каже?
:cistinaocare:

У самопослузи, у кухињи, у купатилу, на родитељском, у пошти, на послу...
Не кажем да је са свима тако, али признајмо да је велики број жена затрпан обавезама.
И не кажем да су мушкарци криви за то. Жене и саме преузимају толике обавезе на себе.

Pa svi su zatrpani obavezama. Ali opet sta znam, mozda imamo drugacije gledista spram godina. Od koliko godina devojka postaje zena (ne zensko)?

Званично, кад се уда.
Незванично, кад изгуби невиност.
Неко ће рећи кад постане мајка...

:eek:
One koje se ne udaju, a sve vise ih je nikad ne postaju zene?
El to znaci neko sa 14 biva zena jer himen (i gospodari svemira tatattttata, sta cu kad sam bio mali bio onaj crtani, pa muzika mi odmah dodje..) nestane?
Opet one prve iznad.. Pa neke nikad nece biti zene a pricaju o tome. Pogodilo me je :sad2:.

:eek:
One koje se ne udaju, a sve vise ih je nikad ne postaju zene?
El to znaci neko sa 14 biva zena jer himen (i gospodari svemira tatattttata, sta cu kad sam bio mali bio onaj crtani, pa muzika mi odmah dodje..) nestane?
Opet one prve iznad.. Pa neke nikad nece biti zene a pricaju o tome. Pogodilo me je :sad2:.
Рекох званично и незванично...
А ја мислим да је то све индивидуално.
Жену не чини женом сексуални однос, дете, брак.
То је нешто много комплексније и налази се само у њој.
Питање је само када ће она прихватити да је жена.

Back