Колики је ваш обим тренинга?

Зашто бих ја откривао свој идентитет ? Ко то још ради ? И шта бих тиме доказао, како би опет могао да знаш да ли сам ја то или сам комплетну слику скинуо како ти кажеш са интернета. Шта ја имам од тога да фејкујем слике. Опет понављам, задовољство је моје, јер ти сматраш да ово нисам ја, мада ја реално и нисам задовољан, јер ово је сликано у теретани, у свлачионици, када је сам радио трицепс, а он даје 65% обиму руке и тада имам око 40цм обим руке. Када мериш, што се каже на хладно, то спласне на 38.5цм. Једино је то варање, што сам сликао себе одмах након тренинга.
Да си билдер знао би да билдери никада нису задовољни собом, јер желе на хладно да изгледају, онако како изгледају када заврше са тренингом и то је стална јурњава за напретком.

Ево и онај момак што га мрзи да вежба, је овде окачио слику своје руке
https://forum.krstarica.com/threads/uvodjenje-whey-proteina-i-kreatina-u-dnevnu-rutinu.891875/page-2

У чему је проблем ?

Са колико самопоуздања наступаш, ја сам мислио да ћу се обрукати ... али сада видим да си слаб.
To nije tvoja slika

Uslikaj da drzis papir na kom pise krstarica i tvoje lice.

A evo moja slika, malo jaca od tvoje slike

20230903_195936.jpg

Pogledajte prilog 1335263Pogledajte prilog 1335264Pogledajte prilog 1335265Pogledajte prilog 1335267
Ево ти мој притисак кроз дан. Не пијем лекове. Некад сам имао хипертензију и притисак преко 160 врло често.
Ovo je suvise nizak pritisak,sa ovim pritiskom lako moze da se padne u nesvest.
Nekim ljudima je to normalno ali dosta mali broj njih moze da funkcionise sa takvim pritiskom.

Zdrava ishrana moze da utice na to ako se svaki dan konzumira kurkuma ili djumbir.

Иначе, после 35е године губиш сваке године по 1 проценат мишићне масе, није случајно што је Шварценегер освојио титуле у бодибилдингу између 20. - 33. године живота.
skrolas youtube reels i ulogujes se na krstu da nam prepricavas sta si video na youtube reels

sve youtube i tik tok influenseri dolaze i glume strucnjake, sramota.

Имам неку своју филозофију. Прво, могу то да носим ђе оћу. Друго, мањак кила - нема пробелема. Повећаш понављања😁

Треће, много правилнијј форму вежбе радиш, научиш моторику. Не користиш инерцију и све, већ радиш правилно вежбе.
Sve zavisi. Ja kada sam isao radio sam sa 18kg-24kg po ruci, 10*10 po ruci I onda za odmor, 10kg dok ruka vise nema snage da ppdigbe, obicno 40-50

Slikaj se u oom hoces stavu, i nije do definicije, misici su mi upleteki ko sajla, tebi se od siplementske naduvenosti ne vidi se 1 misic...

to je to. Zdravo
Па види ми се рецимо трицепс, када га радим. Али мени никада и није био циљ да имам дефиницију, него масу, јер сам увек био жгољав и сада бих био такав, да не вежбам.
Имам сувише брз метаболизам и ништа ми се не лепи.

Мени је битно да ми је обим надлактице сада 39цм у хладом мерењу, а после трицепс тренинга, обим је вероватно нешто мало преко 40.
Циљ је да у опуштеном стању буде 40.

Ускоро креће зимска сезона када престајем са суплементима, па ћемо видети колико ће спласнути.

Па види ми се рецимо трицепс, када га радим. Али мени никада и није био циљ да имам дефиницију, него масу, јер сам увек био жгољав и сада бих био такав, да не вежбам.
Имам сувише брз метаболизам и ништа ми се не лепи.

Мени је битно да ми је обим надлактице сада 39цм у хладом мерењу, а после трицепс тренинга, обим је вероватно нешто мало преко 40.
Циљ је да у опуштеном стању буде 40.

Ускоро креће зимска сезона када престајем са суплементима, па ћемо видети колико ће спласнути.
Podrzavam te i to sto treniras.

Samo kazem, to je sve mlaka voda, suplementska naduvenost. Ispustis vode kad stanes sa kreatinom i restart.

Ovo sto si video misici na ruci upletemi kao sajla, to su decenije treninga na suvo. To je zrtva, to je trud, nije protein, kije kreatin. A ti, radi kako mislis da treba.

Podrzavam te i to sto treniras.

Samo kazem, to je sve mlaka voda, suplementska naduvenost. Ispustis vode kad stanes sa kreatinom i restart.

Ovo sto si video misici na ruci upletemi kao sajla, to su decenije treninga na suvo. To je zrtva, to je trud, nije protein, kije kreatin. A ti, radi kako mislis da treba.
Све се слажем. Само не схватам зашто је твој тренинг већа жртва и већи труд од тренинга нас који не вежбамо на суво ?

Све се слажем. Само не схватам зашто је твој тренинг већа жртва и већи труд од тренинга нас који не вежбамо на суво ?
ma mozete vi da uzimate sta god, ali ne mozete da budete ravnovravni u diskusiji. Eto ti si medju retkima postavio sliku, i nije lose, dobro izgleda ali kada uporedis moju i tvoju sliku vidi se razlika u levelima, i jos nisam ni bodibilder nego sam u drugom sportu nevezano za dizanje tegova.

Nema nista preko noci, nego vezu se decenije treninga na suvo. Ovo sve ostalo je mlaka voda.

Шта мислиш да ли је паметно обуставити тотално тренирање на два месеца зими ? Или вежбати мањим нивоом активности ? Неки билдери то раде.
Можда је најбоље месец дана вежбања, два месеца одмора, онда опет два масеца вежбања и то је тих 5 ''зимских месеци'' смањеног обима и припреме за прави тренинг на пролеће.
Моја сезона је ове године почела од априла и завршиће се до новембра, то је 7 месеци активног вежбања у теретани и ја сам презадовољан резултатом, јер никад боље нисам изгледао и то ми сви и кажу, да сам се одлично урадио.

Пре тога скоро две деценије сам вежбао у својој мини теретани, зими само викендом, док сам на пролеће и лето убацивао два радна дана склекове и наравно да нисам имао овако добре резултате, али био сам у кондицији која ми је омогућила ово сада.

Шта мислиш да ли је паметно обуставити тотално тренирање на два месеца зими ? Или вежбати мањим нивоом активности ? Неки билдери то раде.
Можда је најбоље месец дана вежбања, два месеца одмора, онда опет два масеца вежбања и то је тих 5 ''зимских месеци'' смањеног обима и припреме за прави тренинг на пролеће.
Моја сезона је ове године почела од априла и завршиће се до новембра, то је 7 месеци активног вежбања у теретани и ја сам презадовољан резултатом, јер никад боље нисам изгледао и то ми сви и кажу, да сам се одлично урадио.

Пре тога скоро две деценије сам вежбао у својој мини теретани, зими само викендом, док сам на пролеће и лето убацивао два радна дана склекове и наравно да нисам имао овако добре резултате, али био сам у кондицији која ми је омогућила ово сада.
Ne znam sta hoces da postignes

Ako si normalan imas normalan rezultat. Ako si nenormalan imas nenormalan rezultat.

Trening? A ćaletu imanje zaraslo u korov, kuca se rusi, majstora placas da posadi drvo u dvoristu ili oreze voce, pokosi travu....Moze li bez treninga da se izadje na 11. po dva stepenika? Da se zeni postavi ljuljaska na drvetu u parkicu? Moze, Georgije....:)
Може ли просечан Србин да остави цигаре, зашто да на дневном нивоу плаћа 400 динара, то је месечно 12.000 динара.
За те паре можеш три месеца да вежбаш у Ахилеју или 6 месеци у некој обичној теретани у крају.

A на годишњем нивоу пушач баци 1200 евра. За те паре може да летује на Малдивима.

Па онда знаш колико кошта најјефтинија кафана ? Ако прођеш 2.000 динара за вече, то је нека тешка биртија.

Ne znam sta hoces da postignes

Ako si normalan imas normalan rezultat. Ako si nenormalan imas nenormalan rezultat.
Ја те лепо питам за зимски одмор ти ми ту причаш шта хоћу да постигнем. Па постигао сам оно што сам хтео, какве то везе има са одмором мишића.

Може ли просечан Србин да остави цигаре, зашто да на дневном нивоу плаћа 400 динара, то је месечно 12.000 динара.
За те паре можеш три месеца да вежбаш у Ахилеју или 6 месеци у некој обичној теретани у крају.

A на годишњем нивоу пушач баци 1200 евра. За те паре може да летује на Малдивима.

Па онда знаш колико кошта најјефтинија кафана ? Ако прођеш 2.000 динара за вече, то је нека тешка биртија.
Ili vezbanje je navika bez koje se ne moze....

Back