Колики је ваш обим тренинга?

Имам неку своју филозофију. Прво, могу то да носим ђе оћу. Друго, мањак кила - нема пробелема. Повећаш понављања😁

Треће, много правилнијј форму вежбе радиш, научиш моторику. Не користиш инерцију и све, већ радиш правилно вежбе.
manje tezine stvaraju kvalitetniji misic, bolja struktura

vece pumpaju

Poslednja izmena:
manje tezine stvaraju kvalitetniji misic, bolja struktura

vece pumpaju

Nije tačno, upravo obrnuto a i ovaj primer što si izbacio govori o tome :lol:
Ovaj lik je powerlifter a ovi napumpani što ih zaebava su bodybilderi.
Imaš dve vrste hipertrofije, realnu i privremenu, privremena se dobije bodybilder sistemom sa manjim težinama, više ponavljanja, izolacione vežbe.
Realna hipertrofija izgradi mišić na drugi način, velikim težinama, višezglobnim vežbama, jačanjem CNS-a,... Takav mišić je i mnogo tvrdji sabijeniji nego kod BB

Не знам колико је ово научно основано, а колико само нека општа полупримењива формула попут например БМИ, али занимљиво је, па ајде да видимо колики је обим тренинга код форумаша.

Обим тренинга се рачуна као број понављања у серији пута број серија пута килажа коју користиш по мишићној партији.

Ја например, за бицепс радим 25 понављања пута 10 серија пута 5 кила по руци = 1250 дневно, 3 пута недељно, значи, 3750 јединица обима тренинга за бицепс недељно. Ово је само почетак, пошто сам опет почео да вежбам након дуго времена😁💪
Pivam na 2- 3. dan po pola km , 700-800 m

Не знам колико је ово научно основано, а колико само нека општа полупримењива формула попут например БМИ, али занимљиво је, па ајде да видимо колики је обим тренинга код форумаша.

Обим тренинга се рачуна као број понављања у серији пута број серија пута килажа коју користиш по мишићној партији.

Ја например, за бицепс радим 25 понављања пута 10 серија пута 5 кила по руци = 1250 дневно, 3 пута недељно, значи, 3750 јединица обима тренинга за бицепс недељно. Ово је само почетак, пошто сам опет почео да вежбам након дуго времена😁💪
Kažu da 1 čaša crvenog vina napravi u organizmu stanje kao 1 sat vežbanja u teretani

Dakle tri sata teretane kad preračunam

Jel vi fitnes instagram strucljaci

Sve znate, ok, daj da vidimo na delu od svih vas koji ovde prosipate znanje koliko vas ce uploadovati sliku bez majice da vidimo sine posto ste ebeni terminatori razumes, argumentujte slikama.

Draga deco i slucajni prolaznice, iz ranijih diskusija vec smo zakljucili da su svi oni go k, i da niko ne argumentuje slikom sranja koja pise.

Iz visedecenijskog iskustva evo vam kljuc koji trazite: Suplementacija ne radi, steroidi ne rade, radi samo ono sto ti majka spremi u tiganju, serpi rerni a ove lovacke price neee rade. Ostanite prirodni ako mislite da budete jaki, trenirajte normalno, nista jako i na misice, samo lagano, trankila.

Ovog trenutka obim treninga 0 (nula)...zbog zdravstvenog stanja sam bio primoran da posle 16 godina bavljenja teretanom (amaterski naravno) - prekinem...
Ovo što ti radiš meni liči na čisto žilavljenje...mada pitanje dal oćeš definiciju il masu... Ja sam radio skroz drugi sistem jer je mene zanimala samo masa
al da ne davim - ima ovde dovoljno kompetentnih ljudi koje ne mrzi da pišu

Iz visedecenijskog iskustva evo vam kljuc koji trazite: Suplementacija ne radi, steroidi ne rade, radi samo ono sto ti majka spremi u tiganju, serpi rerni a ove lovacke price neee rade. Ostanite prirodni ako mislite da budete jaki, trenirajte normalno, nista jako i na misice, samo lagano, trankila.
Суплементација и тек како ради, стероиди раде још боље, само што код стероида мораш бити опрезан.

Превише понављања чак и за дефиницију.

Суплементација и тек како ради, стероиди раде још боље, само што код стероида мораш бити опрезан.
ne radi.

uploaduj svoju sliku na suplementaciji/steroidima i uporedimo sa mojim prirodnim rezultatima i videces da suplementacija i steroidi ne rade.

ne radi.

uploaduj svoju sliku na suplementaciji/steroidima i uporedimo sa mojim prirodnim rezultatima i videces da suplementacija i steroidi ne rade.
Не користим стероиде, а вежбање уз коришћење суплемената такође спада у природни бодибилдинг.
Иначе, после 35е године губиш сваке године по 1 проценат мишићне масе, није случајно што је Шварценегер освојио титуле у бодибилдингу између 20. - 33. године живота.

Pa realno, da naidje neko dete i da ti poveruje...

Sve sami treneri bokseri fitnes instruktori na krsti. Prilozite vasu sliku da vidimo rezultat, i onda bad boy uploaduje svoje brus li telo i zavrsimo u tom tonu svaku buducu raspravu o steroidima i suplementaciji.
Немој молим те да било шта аплодујеш ако ти је тај жгољавко Брус Ли узор. :hahaha:
Мени је бицепс скоро 40цм, није лоше, може боље, биће боље ... али Брус Ли и његове ручице. ахахахахахахахахаха :hahaha:

И наравно постоје две врсте вежбача, они који долазе дебели у теретану и покушавају да смршају и они који долазе у теретани мршави и желе да набаце масу, ја сам некада био у овој другој групи, а ове године сам поново кренуо у теретану, али са номралном килажом и грађом.(напустио викенд вежбање у кућној теретани).

И наравно да доста утиче чињеница да ли имаш брз или спор метаболизам.

Screenshot-2023-08-14-20-54-39-237-com-miui-gallery.jpg

Ево и резултата.

Ovo u vojsku kad si bio '63 padobranska

Daj ne zaebavaj me vidi se da si telefonom uslikao fotografiju iz vojske pre 15 godina.
Не лупетај глупости, слика је стара недељу дана.
Али драго ми је што мислиш да сам овако изгледао некада, а да сада не изгледам тако. Друже, хвала на комплименту. А сада ти аплодуј своју фотку.

Не лупетај глупости, слика је стара недељу дана.
Али драго ми је што мислиш да сам овако изгледао некада, а да сада не изгледам тако. Друже, хвала на комплименту. А сада ти аплодуј своју фотку.
Ma jok to je telefonom slikana fotografija iz vojske

Aj uslikaj se sad i drzi papir na kom pise krstarica i danasnji datum. Jer hoces da nas varas?

Ma jok to je telefonom slikana fotografija iz vojske

Aj uslikaj se sad i drzi papir na kom pise krstarica i danasnji datum. Jer hoces da nas varas?
Друже, хвала још једном на комплименту. :ok:

Шта си умислио да си на некој друштвеној мрежи за мување, да нећеш и видео позив да ми тражиш. :hahaha:

А ти очигледно си се укакио па не смеш да окачиш слику своје руке. Ако ако ... мени је драго. :klap:

Прво тражиш да ја окачим, па када окачим, онда ми тражиш верификацију и видео позив. Је л треба можда да снимим видео од сат времена. Још ја све мислим да ти стварно вежбаш, па очекујем да кажеш да имаш обим руке 50, па да ми се смејеш, а ти Брус Ли. :lol:

Ајде да откријемо како изгледа ручица Брус Ли-ја, на кога се ложиш, кад већ немаш ону ствар да окачиш своју слику.

1210369_profimedia0043071155_ls.jpg

Ево га бед бој. хахахахахахахахаахаха

Друже, хвала још једном на комплименту. :ok:

Шта си умислио да си на некој друштвеној мрежи за мување, да нећеш и видео позив да ми тражиш. :hahaha:

А ти очигледно си се укакио па не смеш да окачиш слику своје руке. Ако ако ... мени је драго. :klap:

Прво тражиш да ја окачим, па када окачим, онда ми тражиш верификацију и видео позив. Је л треба можда да снимим видео од сат времена. Још ја све мислим да ти стварно вежбаш, па очекујем да кажеш да имаш обим руке 50, па да ми се смејеш, а ти Брус Ли. :lol:

Ајде да откријемо како изгледа ручица Брус Ли-ја, на кога се ложиш, кад већ немаш ону ствар да окачиш своју слику.

1210369_profimedia0043071155_ls.jpg

Ево га бед бој. хахахахахахахахаахаха
A ko je vlasnik ruke. Gde je glava prijatelju moj. To si ukrao ruku na internet.

A ko je vlasnik ruke. Gde je glava prijatelju moj. To si ukrao ruku na internet.
Зашто бих ја откривао свој идентитет ? Ко то још ради ? И шта бих тиме доказао, како би опет могао да знаш да ли сам ја то или сам комплетну слику скинуо како ти кажеш са интернета. Шта ја имам од тога да фејкујем слике. Опет понављам, задовољство је моје, јер ти сматраш да ово нисам ја, мада ја реално и нисам задовољан, јер ово је сликано у теретани, у свлачионици, када је сам радио трицепс, а он даје 65% обиму руке и тада имам око 40цм обим руке. Када мериш, што се каже на хладно, то спласне на 38.5цм. Једино је то варање, што сам сликао себе одмах након тренинга.
Да си билдер знао би да билдери никада нису задовољни собом, јер желе на хладно да изгледају, онако како изгледају када заврше са тренингом и то је стална јурњава за напретком.

Ево и онај момак што га мрзи да вежба, је овде окачио слику своје руке
https://forum.krstarica.com/threads/uvodjenje-whey-proteina-i-kreatina-u-dnevnu-rutinu.891875/page-2

У чему је проблем ?

Са колико самопоуздања наступаш, ја сам мислио да ћу се обрукати ... али сада видим да си слаб.

Back