…. i da li je visina bakšiša obrnuto srazmerna dužini suknjice koju konobarica nosi?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije zabranjeno platiti karticom i ostaviti tipszavisi koliko imam i da li imam kesa posto uglavnom placam karticom
nikad nista. jedino pocastim ljude na pijaci koji prodaju svoju robu. njima ostavim da zaokruze…. i da li je visina bakšiša obrnuto srazmerna dužini suknjice koju konobarica nosi?
Vi što plaćate karticom bolje i ne idite u kafiće i u restorane. U tim slučajevima treba da imaš keša kod sebe. Plate konobara i konobarica su jako malo i oni od bakšiša prevashodno žive. Na moru je druga situacija jer je to sezonski posao i jedva nalaze radnike pa ih zbog toga više plaćaju.zavisi koliko imam i da li imam kesa posto uglavnom placam karticom
Kako da ne...100 200 300
nie
Bolje sto nisu brate samo bi digle nosneostavljam ništo,koi hebe kad nisu učile školu
Ne tebra samo da ume da animira I da je otvorena da ume saslusati posveriti se musteriji iako si joj 100ti smarac toga dana…. i da li je visina bakšiša obrnuto srazmerna dužini suknjice koju konobarica nosi?