Kolike bi baterije trebale za termoaktivnu odecu?

Umri_muski

Legenda
Poruka
64.655
Da imas grejanje e sad da li je piezo ili nije ili je cekas zica ili da imas hladjenje....to su odvojene teme,

Ali vidim reklame za termo prsluke sa tim nekim grejacima, koji su mozda hemijski mozda elektricni ,pa da vidimo sta vi mislite da bi pokrilo stvar grejanja i dogrejavanja...a da se moze prakticno ugraditi u odecu..

I kolika baterija treba...
Moze se to uciniti kombinacija sat mobilni prsluk, i da se preko mobilnog puni podacima...blue tooth ili wireless..

2000 dinara za prsluk sa grejacima...

Ja sam se jednom zaebo pa kupio od kineza zimsku jaknu za motoriste, to ne savetujem nikom...

To je em kvalitetno em toplo i na -20C em ne produva vetar, em ima visoku kragnu em ima kapuljacu , em kad si na +20C onda se ne znojis i ne kupas u njoj, dok se kupas u prolecnoj jakni obicnoj ili neobicnoj od tekstila...ne zadrzava vlagu...

Zasto ne savetujem, zato sto sam je platio 1700 dinara , skoro pola od onih zenskih jaknica koje ne vrede nicemu, a sad ne mogu da se skinem od te zavisnosti od motorbike jakni , a one kostaju po 500e one sa brand name...i vise..

Ali razlika izmedju obicne jakne i motorcikl elegantne zimske jakne je nebo i zemlja, kao metro cipele i italijanske koncertne cipele....ne znam koliko kostaju metro , 1000 din , a najjeftinije italijanske kozne prosivene za evente, su 500e...

Back