Somebody74
Poznat
- Poruka
- 7.946
KFC je smece, na njega briju uglavnom crnci, ali Popeye kad bi se otvorio to je vec nesto. Mac u USA nitko i ne jede, ili bar nitko normalan.
Sve je to shit,postavljaču teme treba izračunati platu u Big tvrdima a ne Big Mac-ovima a riba na 1000 načina je munze konza.
Ja neću,samo ti jedi čvarke i slaninu.Mislim da neće i Zapadni pošto on uglavnom deli tvoje političke stavove i verovatno mu je drago kad vidi da sva srpska nejać nije pogubljena u bespućima pravoslavlja....Sada znam da cete ti i Zapadni da me napljujete![]()
Ja neću,samo ti jedi čvarke i slaninu.Mislim da neće i Zapadni pošto on uglavnom deli tvoje političke stavove i verovatno mu je drago kad vidi da sva srpska nejać nije pogubljena u bespućima pravoslavlja.
Ma voli i on da se usvinji nego ne sme da prizna pošto mu žena cenzuriše postove.Pa to sto deli moje politicke stavove ne znaci da deli moje stavove po pitanju hrane.
Ja imam klasicni srpsko-seljacki ukus kada je hrana u pitanju![]()
Ma voli i on da se usvinji nego ne sme da prizna pošto mu žena cenzuriše postove.
Ima li Popeyes-a u Evropi? Kazu da je ta piletina zakon sto se tice zacinjenosti
Inace, ja sam mislio da KFC u Americi vole oni klasicni redneck Ameri iz americkih vukojebina, ala Kartman iz South Parka![]()
Ma voli i on da se usvinji nego ne sme da prizna pošto mu žena cenzuriše postove.
Pa to je subjektivna stvar.Nekad nas teraju da smršamo a nekad uzmu pa nas tovare brdima hrane i onda kukaju kako one jadne moraju da spremaju i kako su balkanski muškarci neemancipovani despoti.Forsira me zenka da malo smrsam a meni se ne da s tim po zimi zayebavati, dobro mi ovako.![]()
Pa to je subjektivna stvar.Nekad nas teraju da smršamo a nekad uzmu pa nas tovare brdima hrane i onda kukaju kako one jadne moraju da spremaju i kako su balkanski muškarci neemancipovani despoti.
Plasiraju ti "mudre" izreke tipa "ljubav ide kroz stomak" a onda ti vele "gle ti stomacine"![]()
Kad god zelim da se zgranem do srzi, samo uzmem i prelistam neki zenski casopis. Shock i nevjerica kakve se pizdarije tu pisu.
Svaki str8 muškarac zna da žene vole da čuju i vide sve što izgleda i zvuči lepo i nema veze što je štetno,nije istina i čak vređa razum.Isto tako znamo da im to ne treba reći pogotovo ne na neki od načina kojima saopštavamo sagovornicima na forumu šta mislimo.Kad god zelim da se zgranem do srzi, samo uzmem i prelistam neki zenski casopis. Shock i nevjerica kakve se pizdarije tu pisu.
Nije teško.Ženama treba samo da ponavljaš ono što žele da čuju a one će te povremeno obavestiti da znaju da ih lažeš.Naravno,to ti neće zameriti jer je stvarnost ružna i siva a i one svaki dan ceo dan lažu nas i smatraju da to rade na obostrano dobro.Laž se uvek lepo igra dok razum ne popiz.di.Tacno, ti tekstovi su cak gluplji i od tekstova u 'Pecatu', sto je jako tesko postici...
Sreća je naša što budalama niko neće da da toliki kredit.Manje i radimo... imas malo firmi a mnogo zaposlenih u drzavnoj upravi i institucijama...
Ponasamo se kao Grci.. jos samo da uzmemo 300.000.000.000,00 Eur kredita![]()
Btw, koliko uopce kosta taj Big Mac kod vas? I da li se odnosi samo na burger ili na cijeli meal?
Ovdje ga nema, ali je recimo double whopper iz Burger Kinga $5 a cijeli meal je $7.
1 dolar je 80 dinara,znači oko 2,75 dolara.***** ti dinare, daj mi prevedi to. 220 dinara = _____ dolara?
1 dolar je 80 dinara,znači oko 2,75 dolara.
Ne bih bas rekao da je kod tebe sve pet.... ako ti je to od hrane, upravo si joj udario antireklamu![]()