Kolika vam je plata u Big-mekovima ?

zlatiborac-do.jpg

A ovo?
 
Ima li Popeyes-a u Evropi? Kazu da je ta piletina zakon sto se tice zacinjenostiz:lol:

Inace, ja sam mislio da KFC u Americi vole oni klasicni redneck Ameri iz americkih vukojebina, ala Kartman iz South Parkaz:lol:

Tocno, zacinjen je samo tako sto vecini balkanaca odgovara, bazira se na tzv cajun kuhinji. Npr. cajun pomfrit je potpuno drugaciji od Macovog.

Nisam ih vidio nigdje u Europi, a sto se tice KFC-a od 10 kupaca 9 su crnci. Bjelci vise idu na relaciji Popeye - Burger King - Pizza Hut.
 
novosti, danas, rubrika trn

Budućnost

Zaječarski đaci falsifikovali su novčanice od sto dinara, pokazujući time urođenu skromnost, preduzetnički duh i poverenje u domaću valutu. Narod koji ima takvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost!


svaka cast zajecarci
 
Pa to je subjektivna stvar.Nekad nas teraju da smršamo a nekad uzmu pa nas tovare brdima hrane i onda kukaju kako one jadne moraju da spremaju i kako su balkanski muškarci neemancipovani despoti.

Plasiraju ti "mudre" izreke tipa "ljubav ide kroz stomak" a onda ti vele "gle ti stomacine" :lol:

Kad god zelim da se zgranem do srzi, samo uzmem i prelistam neki zenski casopis. Shock i nevjerica kakve se pizdarije tu pisu.
 
Kad god zelim da se zgranem do srzi, samo uzmem i prelistam neki zenski casopis. Shock i nevjerica kakve se pizdarije tu pisu.
Svaki str8 muškarac zna da žene vole da čuju i vide sve što izgleda i zvuči lepo i nema veze što je štetno,nije istina i čak vređa razum.Isto tako znamo da im to ne treba reći pogotovo ne na neki od načina kojima saopštavamo sagovornicima na forumu šta mislimo.
 
Tacno, ti tekstovi su cak gluplji i od tekstova u 'Pecatu', sto je jako tesko postici...
Nije teško.Ženama treba samo da ponavljaš ono što žele da čuju a one će te povremeno obavestiti da znaju da ih lažeš.Naravno,to ti neće zameriti jer je stvarnost ružna i siva a i one svaki dan ceo dan lažu nas i smatraju da to rade na obostrano dobro.Laž se uvek lepo igra dok razum ne popiz.di.
 

Back
Top