A andjelijaa Iskusan Poruka 5.575 utorak u 19:33 - Kolika vam je patka? #26 Mystic+: Ма ја њу волим да испрескачем...више него леба да једем... Kliknite za proširenje... bezobraznice jedan!
Mystic+: Ма ја њу волим да испрескачем...више него леба да једем... Kliknite za proširenje... bezobraznice jedan!
J jelen.co Veoma poznat Poruka 13.546 utorak u 19:36 - Kolika vam je patka? #27 Duki Lu: Malog patka Kliknite za proširenje... kako ga zoveš? (…nije valjda Ðole, ko u onom filmu sa Patak Dačom…)
Duki Lu: Malog patka Kliknite za proširenje... kako ga zoveš? (…nije valjda Ðole, ko u onom filmu sa Patak Dačom…)
Sapica mala Zainteresovan član Poruka 470 utorak u 19:53 - Kolika vam je patka? #28 Mystic+: Напусти просторије Kliknite za proširenje... Nemoj bre Andju da nam diras,neka je
A andjelijaa Iskusan Poruka 5.575 utorak u 19:54 - Kolika vam je patka? #29 jelen.co: kako ga zoveš? (…nije valjda Ðole, ko u onom filmu sa Patak Dačom…) Kliknite za proširenje... djokica
jelen.co: kako ga zoveš? (…nije valjda Ðole, ko u onom filmu sa Patak Dačom…) Kliknite za proširenje... djokica
Duki Lu 'Znam taj put, to je prečica za bol' VIP Poruka 40.145 utorak u 19:55 - Kolika vam je patka? #30 jelen.co: kako ga zoveš? (…nije valjda Ðole, ko u onom filmu sa Patak Dačom…) Kliknite za proširenje... Zašto bi ga ikako zvala.? Tvoj patak, nazivaj ga kako hoćeš
jelen.co: kako ga zoveš? (…nije valjda Ðole, ko u onom filmu sa Patak Dačom…) Kliknite za proširenje... Zašto bi ga ikako zvala.? Tvoj patak, nazivaj ga kako hoćeš
J jelen.co Veoma poznat Poruka 13.546 utorak u 19:56 - Kolika vam je patka? #31 andjelijaa: bezobraznice jedan! Kliknite za proširenje... stvarno je preterao!
Mystic+ Stara legenda Poruka 89.786 utorak u 19:59 - Kolika vam je patka? #32 Ма нисам, залепила се сама за наслов, ...
J jelen.co Veoma poznat Poruka 13.546 utorak u 20:03 - Kolika vam je patka? #33 Duki Lu: Zašto bi ga ikako zvala.? Tvoj patak, nazivaj ga kako hoćeš Kliknite za proširenje... Jao, znači nismo se razimeli…. Mislio da ti imaš malog patka…. Ja sam već pre toga objasnio da imam velikog….
Duki Lu: Zašto bi ga ikako zvala.? Tvoj patak, nazivaj ga kako hoćeš Kliknite za proširenje... Jao, znači nismo se razimeli…. Mislio da ti imaš malog patka…. Ja sam već pre toga objasnio da imam velikog….
A andjelijaa Iskusan Poruka 5.575 utorak u 20:24 - Kolika vam je patka? #34 Mystic+: Ма нисам, залепила се сама за наслов, ... Kliknite za proširenje... a ti ne mozes da odolis uh
Mystic+: Ма нисам, залепила се сама за наслов, ... Kliknite za proširenje... a ti ne mozes da odolis uh
Mystic+ Stara legenda Poruka 89.786 utorak u 20:28 - Kolika vam je patka? #35 andjelijaa: a ti ne mozes da odolis uh Kliknite za proširenje... Али кад сам знао где си. Како увек баш ти на овим темама...
andjelijaa: a ti ne mozes da odolis uh Kliknite za proširenje... Али кад сам знао где си. Како увек баш ти на овим темама...
A andjelijaa Iskusan Poruka 5.575 utorak u 20:29 - Kolika vam je patka? #36 Mystic+: Али кад сам знао где си. Како увек баш ти на овим темама... Kliknite za proširenje... pa nema te y kafani
Mystic+: Али кад сам знао где си. Како увек баш ти на овим темама... Kliknite za proširenje... pa nema te y kafani
Mystic+ Stara legenda Poruka 89.786 utorak u 20:31 - Kolika vam je patka? #37 Знаш. Покупио шљиве Прекосутра Треба да берем бресквице... Па онда у кафану
Chomylee Obećava Poruka 97 sreda u 18:55 - Kolika vam je patka? #38 Moja patka je velika. Hoces da proveris?
J jelen.co Veoma poznat Poruka 13.546 sreda u 20:50 - Kolika vam je patka? #39 Mystic+: Знаш. Покупио шљиве Прекосутра Треба да берем бресквице... Па онда у кафану Kliknite za proširenje... jesi li završio TO DO listu?
Mystic+: Знаш. Покупио шљиве Прекосутра Треба да берем бресквице... Па онда у кафану Kliknite za proširenje... jesi li završio TO DO listu?