volim da volim
Zainteresovan član
- Poruka
- 237
da se neko sa nekim smuva na forumu i da li znate za takav slucaj :wink:
ili bar recite koga bi ste rado upoznali od forumasa i zbog cega
Hvala !

Hvala !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Samo nemoj nevinost, please!!!!!!!! Bilo bi to double trouble :wink:Bad_Wolf:Jos da spomenu nevinost, pa da bude double...
Bad_Wolf:Jos da spomenu nevinost, pa da bude double...
volim da volim:Bad_Wolf:Jos da spomenu nevinost, pa da bude double...
Nevinosttripl-double
![]()
Ma moze i preko neta isto je samo svako stavi svoju lepu sliku u profil i ti onda vidis to, dopadne ti se fizicki i onda krenes da pricas,a mnogo je lakse pricati ovako nego uzivo :wink:jozza:Pitam se gde li se izgubilo ono staro muvanje? Znash ono: vidish je, pa ti se svidi (fizichki), pa joj pridjesh, pa se upoznate...Prichas sa njom, a u stomaku ti prosto kuva da li ce se zainteresovati bar malo...E, to je ona draz koje u virtuelom muvanju nema. Oprostite mi sht sam malo staromodan, ali budite iskreni i recite mi shta ima sladje i lepshe (na forumu, naravno) od pogleda na dva lepa krupna oka UZIVO (i sve ostalo shto ide uz te ochi)???![]()
avesic:a jel može neko da garantuje za sebe da se neće nikada ni sa kim spariti ,,,,
evo ja sam taj slučaj ; par razloga
- muž bi mi se ljutio
- nemam vremena ni za ove što šetaju po gradu
- imam još godinu dana da odplaćujem kola, pa
sam malo dekintirana , to me razočarava
ali......
kada bi mi se javio karleušin telohranitelj ,sve ovo pada u vodu ,,,ala sam karakter![]()
Bad_Wolf:avesic:a jel može neko da garantuje za sebe da se neće nikada ni sa kim spariti ,,,,
evo ja sam taj slučaj ; par razloga
- muž bi mi se ljutio
- nemam vremena ni za ove što šetaju po gradu
- imam još godinu dana da odplaćujem kola, pa
sam malo dekintirana , to me razočarava
ali......
kada bi mi se javio karleušin telohranitelj ,sve ovo pada u vodu ,,,ala sam karakter![]()
- sredio bi ti muza,
- sredio te koji setaju po gradu,
- otplatio kola & dao ti kintu?![]()
Vazni je da imam sa kim da se slozim a sve ostalo ce mo lako!angelblue:ima parova koji su se tako upoznali i smuvali...znaci moguce je !
Supertajni:Vazni je da imam sa kim da se slozim a sve ostalo ce mo lako!angelblue:ima parova koji su se tako upoznali i smuvali...znaci moguce je !( ako se slazes Andjele?)
Supertajni:Vazni je da imam sa kim da se slozim a sve ostalo ce mo lako!angelblue:ima parova koji su se tako upoznali i smuvali...znaci moguce je !( ako se slazes Andjele?)
volim da volim:da se neko sa nekim smuva na forumu i da li znate za takav slucaj :wink:
Hvala !
sa tobom uvek :wink:Supertajni:Vazni je da imam sa kim da se slozim a sve ostalo ce mo lako!angelblue:ima parova koji su se tako upoznali i smuvali...znaci moguce je !( ako se slazes Andjele?)
preneću mu, pošto je banovan ovdepiskotica:volim da volim:da se neko sa nekim smuva na forumu i da li znate za takav slucaj :wink:
Hvala !
volela bih da upoznam dlakavu strvinu 8)
...zbog sexy nadimka, naravno :wink:
DisMisaL:A zaista veruješ da su u stanju da pričaju uživo sa drugim ljudima? Grešiš, ovaj grdno grešiš sinko.