Колика је казна за вожњу аута коме је истекла регистрација

Владан

Buduća legenda
Poruka
35.584
Screenshot_20230731-201827-222.png


Да ли је ово тачно?
 
Ма ради се о томе што ми за који дан истиче рег.а не бих регистровао више ауто али бих возио још месец дана и после на отпад. Ако је 5.000казна вреди ризиковати... То зарадим за мало више од пола дана. А месец дана сасвим довољно за моје планове. Може ли неко да провери 5.000 да ли је тачна инфо. Хвала
 
5.000-20.000 din je kazna ili 15 dana zatvora, taman idu godišnji odmori pa odradiš i to niko ne provali.

Tekst je iz februara prošle godine, do sada su proradile sve kamere

Pojačanje srpske policije: novi sistem sam „peca“ neregistrovana vozila i vozače bez dozvole​

https://plutonlogistics.com/drumski...a-neregistrovana-vozila-i-vozace-bez-dozvole/

"Ovom prilikom major Vida je podsetio da se kamere već nekoliko meseci koriste za prepoznavanje registarskih oznaka vozila kojima je istekla važnost registracionih nalepnica, kao i onih vozila za kojima je raspisana potraga.

Tokom demonstriranja novog sistema alarm se oglasio i kada je bulevarom prošao plavi Peugeot. Sistem je prikazao napomenu da je registracija ovog vozila istekla još u septembru prošle godine. Automobil nije zaustavljen, ali vlasniku sleduje poziv od sudije za prekršaje.

– Nikad po svaku cenu ne jurimo vozača, jer ne želimo da ugrozimo bilo čiju bezbednost. Sistem aktivira alarm sa podacima o neregistrovanom vozilu koje je učestvovalo u saobraćaju, što je dovoljan dokaz za sud, pa ne moramo ni da zaustavimo takvo vozilo – naglašava Vida."
 

Back
Top