- Poruka
- 43.822
Ili u BIH
Pitanje u naslovu

Pitanje u naslovu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

У Њемачку нису мигранте научили да се за плату не пита?Ili u BIH
Pitanje u naslovu
![]()
Nije zena pitala kolika ti je plata nego kolika plata je dovoljna za pristojan zivot.У Њемачку нису мигранте научили да се за плату не пита?
Да ли те је жена ангажовала као заступника?Nije zena pitala kolika ti je plata nego kolika plata je dovoljna za pristojan zivot.
Realno. Da bi se i jelo, oblacilo i brckalo negde na Egeju.Za samca 1500 evra, za porodicu 2500
Nije, ali posto si posprdan prema emigrantima samo da razjasnimo sta je pitala, ako ti vec nije jasno.Да ли те је жена ангажовала као заступника?
HvalaNije zena pitala kolika ti je plata nego kolika plata je dovoljna za pristojan zivot.
Nisam , ali mi je drago sto je ovde i sto je lepo objasnioДа ли те је жена ангажовала као заступника?
Руки а и ја смо довољно дуго овде да знамо шта је спрдање. Јасна су оба питања, ко уме да "види".Nije, ali posto si posprdan prema emigrantima samo da razjasnimo sta je pitala, ako ti vec nije jasno.
ovde nije pristojan zivot, ali ne zbog velicine plate, ima drugih nista manje bitnih momenata koji uspesno negiraju izraz 'pristojan'
a da pritom cak nije ni politickiMene zanima naslov teme a ne politička garnitura

samcu treba vise od porodicnog coveka jer treba i zensku da izvodiZa samca 1500 evra, za porodicu 2500

A naročito ako je 40'+, mora Magnezij da kupuje i razne gelove za otkočit'samcu treba vise od porodicnog coveka jer treba i zensku da izvodi![]()
Jeste, tebi i meni i jos nekom mozda. No, ima ljudi koji i u Srbiji pristojno zive jer ih zabole i za vas cacije i za njih blokadere (pretpostavljam da si na to mislio/mislila), zive i stvaraju i u toj zemlji i sasvim su zadovoljni time sto imaju.Nažalost, pristojan život u Srbiji nije moguć. Niti izgleda da će ikada biti moguć.
i cink i vitamin D3A naročito ako je 40'+, mora Magnezij da kupuje i razne gelove za otkočit'

samcu treba vise od porodicnog coveka jer treba i zensku da izvodi![]()
na zapadu kelneri traze i 10% za napojnicu..cerupanje ...Jel tezimo Zapadu? Sta kazu za to na Zapadu?
Izvini, zamenio si me sigurno s nekim.Jeste, tebi i meni i jos nekom mozda. No, ima ljudi koji i u Srbiji pristojno zive jer ih zabole i za vas cacije i za njih blokadere (pretpostavljam da si na to mislio/mislila), zive i stvaraju i u toj zemlji i sasvim su zadovoljni time sto imaju.
Jer, osnovno sto naucis tokom zivota ako ti to vec nije usadjeno u porodici, je da svi ne vidimo istim ocima svet, ne dozivljamo svi iste emocije, niti imamo iste potrebe.
20%na zapadu kelneri traze i 10% za napojnicu..cerupanje ...
Sine, pa ti si bas u teskom zaostatku. Tips (baksis, napojnica) na automatima za placanje na mom kontinentu vec 4-5 godina krece od 18% pa navise (18, 20,25% ili vise, po tvom izboru).na zapadu kelneri traze i 10% za napojnicu..cerupanje ...
sta podrazumevas pod pristojnim zivotom posto recimo ti i ja ne moramo da imamo isti osecaj sta je to... neko je skromniji neko je manje skroman a neko uopste nije skroman i te osobe imaju razlicito vidjenje sta je pristojan zivot.Ili u BIH
Pitanje u naslovu
![]()