KOLICA

I ja sam to primetio..da li su razvedene ili im treba potvrda da su privlacne posle porodjaja.nije samo sto gledaju nego bas neki yebozovan osmeh salju
:D možda sam te gledala :shock:

..o tome razmishljam intezivno zadnjih sedam dana ,bio sam u nedelju na prepunoj adi ,bilo puno zena sa malom decom i sve ama bash sve traze kontakt ochima toliko da je to bilo neprijatno ....

..ma ove nove mame sve mladje sve doteranije kao da nisu ni radjale a pogled stvarno kao da te svlachi i govori ti sad sam josh bolja riba i znam sve da radim bolje i lepshe ....prosto neprijatno.....ma chak i kad su im tu muzevi,mora da se neka hemija napravi u organizmu pa sve poblesave ..:lol::lol:
tačno je i ja sam to primetila,ne kod svih ali kod dosta novih mama :D ko zna možda iskoristiš nešto što da ne?

Izazivaju kuchke, treba ih silovati...shta gledaju kog vraga...:D
haha :rotf:

Pa reci..cemu..gde cemo :lol:
videćemo :D hah

a možda mame koje guraju kolica samo žele da bace koji pogled na neko 'sveže meso',
osećaju se slobodnije ,ostvarenije,a opet hoće da budu poželjne kao pre..
ne treba se plašiti yebozovnog pogleda,ali i mame bi trebale da imaju meru,
jer muškarci ipak vole suptilnije i nežnije žene. :D

Ili ti njemu kazes..sladak vam je, mali..:mrgreen:

:lol: Moze,nakon okrshaja.

:lol::lol::lol:

Ne znam da li se mame tako ponasaju...ne primjecujem....ali znam par likova koji...idu negdje na kafu,zavale se u udobne garniture suncanih terasa,i smekaju mlade mame...i to ne kriju...
A dali bi primjetili pogled neke neugledne zapustene mlade mame?...ili se primjecuju pogledi samo doteranih mama....?...:)

Ma lenchuge...neko drugi torbao...pa netorbao dugo i kupovao kisele krastavchiche...namuchio se oko toga da mama sija od sreche....i sad bi samo da se greju na rezultatima, a da ne brishu slinave nosiche...
:)

Veliki broj zena zna da bude jako cudan po pitanju svog materinstva i ponasanja prema okolisu.

Recimo da krenemo pre nultog dana - ima zena koje panicno misle da su neprivlacne za vreme trudnoce... Cenim da vecinom takvi primerci imaju receno ponasanje iz teme...

@bad vuchina
iz lichnog iskustva...
mislim da zzene koje su mislile za sebe da su neprivlachne pre trudnoce, mislice da su neprivlachne i za vreme trudnoce...
prosto, telo ti se toliko brzo menja u trudnoci, da nemash vremena da izgradish u glavi sliku "nove tebe" i da pomislish da li si ili nisi privlachna...
ja u svojoj glavi izgledam sebi isto - podjednako privlachno - kao i pre 7 meseci... :D
to shto se iznenadim kad se pogledam u ogledalo ili kad pokusham da se obrijem dole... to je vec druga stvar... :lol:

Ma neka njih...nego ovi nashi forumashi shto su se prepali i osetili ugrozzeno od bezobraznih pogleda...sami su krivi...da su ishli u muzichku shkolu i gledali svoja posla nishta im se ne bi desilo! :D

@bad vuchina
iz lichnog iskustva...
mislim da zzene koje su mislile za sebe da su neprivlachne pre trudnoce, mislice da su neprivlachne i za vreme trudnoce...
prosto, telo ti se toliko brzo menja u trudnoci, da nemash vremena da izgradish u glavi sliku "nove tebe" i da pomislish da li si ili nisi privlachna...
ja u svojoj glavi izgledam sebi isto - podjednako privlachno - kao i pre 7 meseci... :D
to shto se iznenadim kad se pogledam u ogledalo ili kad pokusham da se obrijem dole... to je vec druga stvar... :lol:

Meni su trudnice strahovito simpaticne, lepe i td. Pa ima li nesto lepse nego blagoslova nosenja novog zivota? A da ne govorim o posebnom sjaju koji imaju...

A ne, neke bi da budu trudne i ravna stomaka i sl. gluposti.

Meni su trudnice strahovito simpaticne, lepe i td. Pa ima li nesto lepse nego blagoslova nosenja novog zivota? A da ne govorim o posebnom sjaju koji imaju...

A ne, neke bi da budu trudne i ravna stomaka i sl. gluposti.
jeste lepo.
luchimo neki hormon koji nas opushta i smiruje.
a krv je svuda sem u mozgu, pa delujemo blazzeno, da ne kazzem - blentavo. :D

E moj bivsi (onaj sto sam mu htjela platiti prostitutku, a on nije htio) jedno vrijeme se strasno lozio na trudnice... Da otvorim sad temu o tome, da li je on normalan, a? :lol:

...zadnjih dana shetajuci po suncu obasjanom beogradu primetio sam kako dame koje shetaju malu decu u kolicima bacaju pogled na mushkarce koji im dolaze u susret ,zanima me da li ste isto primetili i zashto se to deshava ,jel hrane svoj poljuljani ego dobrih riba ili hoce da pokazu svoju srecu najbitnijom pojavom kod zena ,materinstvom .........? .......mislim da je poljuljan ego u vecini sluchajeva .....
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:Jesam.Izbor je širok.Ili mlade mame ili devojke do dvaes' i kusur.Ostatak je zaposlen i ne može iz istog razloga da gleda šta se oko njih dešava.8)

Back