Kолективна тужба оштећених грађана против врха адвокатске коморе Србије

Да ли треба покренути колективну тужбу против адвокатске коморе Србије?

• Да,треба покренути тужбу и открити праву позадину штрајка

• Не,адвокати штрајкују са добрим разлогом и то шпто траже је добро за државу

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

jeremijabg

Poznat
Poruka
9.920
шта мислите о покретању колективне тужбе против врха адвокатске коморе Србије због штете узроковане 2 месечним ПРОТИВУСТАВНИМ штрајком поготово против њеног Председника Драгољуба Ђорђевића обзиром да је његов клијен (Мишковић) имао директну корист од овог штрајка будући да му је због тога неколико пута одложено суђење а на крају и враћен пасош са образложењем да се то ради *због штрајка адвоката*?!дакле,треба ли народ да прекине ову очигледно политичку игру која иде само у корист тајкуна и његовог адвоката а на штету (као и обично...) државе и народа и да им се та спрдња дебело обије о главу и да никоме више не падне на памет да се тако игра са државом?

Смарате, напредњачки ботови. Како вас није срамота да слушате дебелог кретена Владимира Ђукановића и оног ретарда Мићана?

Poslednja izmena:
Advokati su jedni od vodecih kreatora nase nesrece.Te ne ljude krase uglavnom sve najgore osobine a ono cime se ti hostapleri sluze pas sa maslom ne bi pojeo.Poglöedajte samo to licemerje da nece da plate ni bedno uvecani porez koji oni odrade sa par rocista a gde su jos kojekakve kombinacije koje prave sa sudijama i policijom.

Смарате, напредњачки ботови. Како вас није срамота да слушате дебелог кретена Владимира Ђукановића и оног ретарда Мићана?

добро ајде шатро патриото придружи се онда штрајку адвоката...није битно дал су хохштаплери-важнмо је да је против Вучића....зато и јесте на нивоу статистичке грешке на изборима....

добро ајде шатро патриото придружи се онда штрајку адвоката...није битно дал су хохштаплери-важнмо је да је против Вучића....зато и јесте на нивоу статистичке грешке на изборима....

Чисто да знаш, заболе ме за адвокате. Њихов штрајк мене не спречава да идем на посао, да сасвим нормално живим.

Али пошто сам вечерас имао прилику да пратим емисију Да, можда, не, морам признати да је представник Владе окупиране Републике Србије Никола Селаковић деловао потпуно неозбиљно и да је прави демагог. Прави Вучићев кадар, наши закони су одлични а за све лоше, господо, кривите демократе, зашто се нисте бунили тада а буните се данас (пази ретарда :eek:), итд..

Поздрави ми дебелог мајмуна Ђукановића и ретарда Славишу Мићановића.

А како би било да Уставни суд најзад почне да ради свој посао и донесе пресуду по хитном поступку, као што је промптно донео за истог тог Мишковића, да Селаковић, као човек који лаже једино мање од свог лидера поднесе оставку због неспособности и пријаве државне агенције против њега, да се уваже сви захтеви адвоката који су добили подршку свих њихових колега из "региона" и безалтернативне Европске уније и да се најзад прикаже право стање ствари - да правосудни систем не функционише, са адвокатима или без њих? Без уништења адвоката као професије (такви су - какви су - лопова и хохштаплера и код њих као и у свакој другој професији, можда нешто више) ипак има много више шансе за такозвану "правну државу" у коју се сви политичари заклињу, а такмиче се у њеном поништењу.

Чисто да знаш, заболе ме за адвокате. Њихов штрајк мене не спречава да идем на посао, да сасвим нормално живим.

Али пошто сам вечерас имао прилику да пратим емисију Да, можда, не, морам признати да је представник Владе окупиране Републике Србије Никола Селаковић деловао потпуно неозбиљно и да је прави демагог. Прави Вучићев кадар, наши закони су одлични а за све лоше, господо, кривите демократе, зашто се нисте бунили тада а буните се данас (пази ретарда :eek:), итд..

Поздрави ми дебелог мајмуна Ђукановића и ретарда Славишу Мићановића.

па не знам шта ти је демагогија у питању зашто се нисте бунили 2011 када је и донет тај закон него тек сада?шта је демагошки у том питању?а да те заболе за све осим за свој посао видим...али је зато много људи и држава веома оштећено овим штрајком...али мржња према Вучићу чини то све небитним...

Jeremija, a ko će da napiše tu tužbu i zastupa te gradjane?

Neki državni advokati?

што,мислиш да нема адвоката који би то урадили..колико знам један је већ поднео тужбу зато што су њега људи из адвокатске коморе застрашивали и спречавали да ради....узгред,адвокатска комореа Србије није државна установа већ приватна па не видим зашто не би била основана друга која би примила све адвокате који желе да раде и који не би морали да плате дозволу за рад адвокатској комори око 4 000 евра као што су морали овим мафијашима који воде ову фарсу...људи,јел ви капирате да је велика вероватноћа да је заправо Мишковић наручио и платио овај штрајк а због тога огромну штету трпе и грађани и држава и највећи део адвоката?и то зарад чега? да Мишко не би одговарао за претходне пљачке и да би пар алавих адвоката мазнули за себе ванредно већу лову....?зар вас то не љути,шта год да мислите о Вучићу?

Poslednja izmena:
да,да...пробајте још једном Србима да подметнете 5 октобар....да видиш како се примењују научене лекције овај пут....

Da li ti uopste znas sta pises?
Ako je "5.oktobar" finansirao Zapad kako bi se na vlast doveli oni koji ce ispunjavati njihove zahteve, zasto bi sada ti isti organizaovali nesto slicno? Pobogu, oni sada imaju najrevnosnije sluge od 2000. godine.
SNS-SPS vlast ne mogu srusiti DS sa svim svojim frakcijama vec samo i iskljucivo glasaci SNS-a. Tako da price o "naucenim lekcijama" mogu da kupe samo naivni gledaoci tv PINK-a.
Nisam do sada mnogo ulazio u sustinu ovog strajka advokata ali od veceras mi sto sta postade jasno. SNS im oduzima veliki deo kolaca i daje u ruke svojim kadrovima nazvanim notari. Sve to na stetu i gradjana i budzeta. Pljacka najsiromasnijih koju sprovodi SNS-SPS vlast je do sada neprevazidjena.
Mislim da ce im glave doci ovo sa penzijama.

Ako je "5.oktobar" finansirao Zapad kako bi se na vlast doveli oni koji ce ispunjavati njihove zahteve, zasto bi sada ti isti organizaovali nesto slicno? Pobogu, oni sada imaju najrevnosnije sluge od 2000. godine.
SNS-SPS vlast ne mogu srusiti DS sa svim svojim frakcijama vec samo i iskljucivo glasaci SNS-a. Tako da price o "naucenim lekcijama" mogu da kupe samo naivni gledaoci tv PINK-a.
Nisam do sada mnogo ulazio u sustinu ovog strajka advokata ali od veceras mi sto sta postade jasno. SNS im oduzima veliki deo kolaca i daje u ruke svojim kadrovima nazvanim notari. Sve to na stetu i gradjana i budzeta. Pljacka najsiromasnijih koju sprovodi SNS-SPS vlast je do sada neprevazidjena.

е ако ти је сада све јасно онда не морамо ни да причамо...

Advokati su teska bagra, cast malobrojnim izuzecima, naravno!

Advokati imaju svoj cenovnik, taj isti cenovnik im je odobrila DS vlast (Tacnije, dok je bila vlast)! Po tom cenovniku satnica advokata moze da bude i preko 500 evra. Pa to nemaju advokati ni u EU.

Da sam vlast, prvo bih im odredio novu tarifu za zastupanje po sluzbenoj duznosti. Ona ne bi mogla da bude veca od 2500 dinara po obavljenoj radnji bilo koje vrste. Isto bi vazilo i za druge advokatske usluge, maksimalno 3500 po bilo kojoj usluzi. I opet bi oni koji su vredni i hoce da rade zaradjivali i po100 evra dnevno, malo li je? Naravno njima jeste jer su navikli na godisnju zaradu preko 100 000 evra neto!

Ukinuo bi im komoru, kakva komora, dovoljno im je da mogu da imaju udruzenje i tacka. Ne mogu advokati da budu jaci od drzave a oni vec godinama u Srbiji to jesu.

Izveštili su se napredni, imaju pristojno demagoško iskustvo, ne može da im se spori. Kad sam pročitala naslov, pomislila sam da je neka grupa građana zaista podnela tužbu protiv advokatske komore. :lol:

Uzgred, da advokati nisu u pravu ne bi im izlazili u susret današnjim izmenama izmenama Zakona o javnom beležništvu, što advokati, naravno, nisu prihvatili, i dobro je što nisu. Ovakvu pljačku ova država nije videla dugo.

A "Parada 16.10.2014." ?
Misli li neko da je "to za zapadnjake bezazlena stvar" ?
A 2000-te su "pametno ulozili preko 100miliona $ po sopstvenom priznaju" i da se sada "povuku podvijena repa" ...!?

Nego , kako se , bese , zvao onaj lik iz "Kum I " ?
Onaj "sto je glumio savetnika " ?
"Consiliery" Ili tako nekako ?
A po "naski " im je "vredno ime - Djavolji advokati" ...!
"Ovakve gromade" :

http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/435607/Djavolji-advokat-za-saobracajke

To su sve jasni razlozi da se osobi x ukine licenca zato sto trenutno zeli da se pojavi na rocistu i da radi svoj posao.

Advokati imaju privatnu praksu i niko ne može da ih natera da rade. :lol:

Najveći broj advokata je na velikom finansijskom gubitku ovim štrajkom, ali pošto država s njima ne može da postupa kao s nepismenim naprednim kadrom i biračima, onda isteruju stvar do kraja i dobro je što je tako.

Back