Delija5786
Početnik
- Poruka
- 20
Probao sam ali džabe.Sta je bilo sa koleginicom.
Probaj na nju da ne obracas paznju uopste a sa ove ostale samo flertuj pa ces da vidis kako ce samo poceti da te juri i da ti se nabacuje.
Probao sam ali džabe.Sta je bilo sa koleginicom.
Probaj na nju da ne obracas paznju uopste a sa ove ostale samo flertuj pa ces da vidis kako ce samo poceti da te juri i da ti se nabacuje.
Nisam nikom od kolega otvoreno priznao da mi se ona sviđa tako da nije imalo što da stigne do nje. Jedino ako su izvrnuli moje reči.Stiglo je do nje da joj se svidjaš i da planiraš nešto da pokušaš, od strane neke od kolega, ako je smuške strane stiglo bilo je u muškom maniru saopšteno.
Ту је проблем!Sećam se da sam jednom sedio sa prijateljima na jednom brdu omanjem
na tebe, razume seNa koga se odnosi komentar ispod mojih citata?
Garant je tvoja baba imala nesto s njenim dedom.
Ili obratno.
Dok su kopali kukuruze u ataru izmedju vasih sela.
Sad ona zna nesto sto ti ne znas ili misli da se pravis da ne znas.
Nego lepo da pitas roditelje da ugovore prosidbu pa ces cuti od njih ako su protivni
Ko provocira?@moje ime nije vazno, 'ajd o'ladi od mene i ne provociraj!
Ne pada mi napamet da se nadmudrujem sa tobom!'
Сада ћу ти одговорити и више -НеKo provocira?
Šta je vama, ljudi?
Da li je ovo javni postor u kojem možemo da iznosimo svoje mišljenje, ili vaša dnevna, spavaća soba?
Jeste li svesni da kada napišete svoje mišljenje javno, izlažete se i javnim komentarima i iznošenju utiska o istom?
Ma neću to. Ne želim da se spuštam na taj nivo. Baš juče ja nju gledam, razmišljam i ne mogu da se načudim zašto je takva prema meni. Em uopšte nije mnogo lepa, nije ni ružna, realno negde je prosek neki. Em je slobodna i nije u vezi. Em nije više baš devojčica, ima skoro 30 godina i već joj je vreme za udaju. Sve su to preduveti da ona jedva dočeka da ima nešto sa mnom koji sam objektivno govoreći najzgodniji od svih muškaraca na poslu. Umesto da mi ne da mira i da skače po meni ona kao mrtvac deluje. Jedna druga devojka na poslu mlađa od nje a možda čak i lepša je čista suprotnost, ta mi se uvek prva javi, uvek prva dođe da priča sa mnom, pita me odakle sam, koliko imam godina, nekad čak daje izjave sa prikrivenom seksualnom konotacijom, na primer nađemo se ja i ona jedno pored drugog kada uzimamo hranu da jedemo, i kaže ona meni: "Hajde i meni izvadi na tanjir možeš slobodno da UBACIŠ i BANANU nema veze" i smeje se. Da li je ona mislila na nešto drugo umesto na bananu nešto sličnog oblika kao banana to ne znam i ne mogu 100% da tvrdim ali u svakom slučaju zanimljiva izjava. E tu mi drugu devojku ljudi niste uopšte komentarisali iako sam je pomenuo u uvodnom tekstu, pa evo vam sad prilike da se izjasnite o njoj.Budi skot prema njoj neko vreme i u nekim situacijama.
Ako ti nesto kaze za to ili tvoje postupke proprati rasirenih ociju i otvorenih usta, reci - "Samo da ti dam razlog za to kako me tretiras."
gej si aj cao...ili pricalica filosoF ..Ma neću to. Ne želim da se spuštam na taj nivo. Baš juče ja nju gledam, razmišljam i ne mogu da se načudim zašto je takva prema meni. Em uopšte nije mnogo lepa, nije ni ružna, realno negde je prosek neki. Em je slobodna i nije u vezi. Em nije više baš devojčica, ima skoro 30 godina i već joj je vreme za udaju. Sve su to preduveti da ona jedva dočeka da ima nešto sa mnom koji sam objektivno govoreći najzgodniji od svih muškaraca na poslu. Umesto da mi ne da mira i da skače po meni ona kao mrtvac deluje. Jedna druga devojka na poslu mlađa od nje a možda čak i lepša je čista suprotnost, ta mi se uvek prva javi, uvek prva dođe da priča sa mnom, pita me odakle sam, koliko imam godina, nekad čak daje izjave sa prikrivenom seksualnom konotacijom, na primer nađemo se ja i ona jedno pored drugog kada uzimamo hranu da jedemo, i kaže ona meni: "Hajde i meni izvadi na tanjir možeš slobodno da UBACIŠ i BANANU nema veze" i smeje se. Da li je ona mislila na nešto drugo umesto na bananu nešto sličnog oblika kao banana to ne znam i ne mogu 100% da tvrdim ali u svakom slučaju zanimljiva izjava. E tu mi drugu devojku ljudi niste uopšte komentarisali iako sam je pomenuo u uvodnom tekstu, pa evo vam sad prilike da se izjasnite o njoj.
OK.Ma neću to.
'Ebiga sad, kako Vasa rece - "To ne bira pamet, nego srce."Jedna druga devojka na poslu mlađa od nje a možda čak i lepša
Nisi je pomenuo...E tu mi drugu devojku ljudi niste uopšte komentarisali iako sam je pomenuo u uvodnom tekstu
Jesi li ti ikad, igde nešto povalio, čoveče?Ma neću to. Ne želim da se spuštam na taj nivo. Baš juče ja nju gledam, razmišljam i ne mogu da se načudim zašto je takva prema meni. Em uopšte nije mnogo lepa, nije ni ružna, realno negde je prosek neki. Em je slobodna i nije u vezi. Em nije više baš devojčica, ima skoro 30 godina i već joj je vreme za udaju. Sve su to preduveti da ona jedva dočeka da ima nešto sa mnom koji sam objektivno govoreći najzgodniji od svih muškaraca na poslu. Umesto da mi ne da mira i da skače po meni ona kao mrtvac deluje. Jedna druga devojka na poslu mlađa od nje a možda čak i lepša je čista suprotnost, ta mi se uvek prva javi, uvek prva dođe da priča sa mnom, pita me odakle sam, koliko imam godina, nekad čak daje izjave sa prikrivenom seksualnom konotacijom, na primer nađemo se ja i ona jedno pored drugog kada uzimamo hranu da jedemo, i kaže ona meni: "Hajde i meni izvadi na tanjir možeš slobodno da UBACIŠ i BANANU nema veze" i smeje se. Da li je ona mislila na nešto drugo umesto na bananu nešto sličnog oblika kao banana to ne znam i ne mogu 100% da tvrdim ali u svakom slučaju zanimljiva izjava. E tu mi drugu devojku ljudi niste uopšte komentarisali iako sam je pomenuo u uvodnom tekstu, pa evo vam sad prilike da se izjasnite o njoj.
Zašto ti se to čini?Jesi li ti ikad, igde nešto povalio, čoveče?
Meni se čini da si ti devac.
zato što se iz aviona vidiZašto ti se to čini?
A šta je ova druga mislila i htela da kaže hajde ti mi to objasni pošto ja nemam pojma o ženama?zato što se iz aviona vidi
šta ona misli, šta je ova htela da kaže, šta su obe mislile, da li su mislile, da li ja mislim, da li one o meni misle, zašto ja o njima mislim...
nemaš ti još pojma o ženama
lepo sam ti rekao da se maneš te seljandure, ona je u grad pobegla od sela, seljaka i svih koji je poznaju
možda bi bilo logično da ste upućeni jedno na drugo, bili bi prirodno, ali kao što je mnogo šta neprirodno, ona je naučena da izbegava sve iz svog i okolnih sela, nemaš kod nje šanse, niti ćeš ikad imati, i to nije do tebe, nego do nje i do onoga što su njoj usadili tokom odrastanja i vaspitanja
da je ne poznaješ, da si rođen u tom gradu, poludela bi za tobom, ovako nemaš šanse, bez svoje krivice
umesto da stojiš pred zatvorenim i zaključanim vratima, okreni se oko sebe i vidi koja su vrata otvorena i gde ti je slobodan prolaz
nema veze što nemaš iskustva, kreni, možda neće biti ni lako, ni lepo, ni uspešno, ali ipak kreni
čovek prvo mora nevešto puzati, pa padati, pa tek nauči hodati, pa trčati...neki nauče i da voze skejt sve sa trikovima
za početak, pozovi ovu drugu da prošetate, ili na kafu, ili bilo gde, čisto da vidiš da li će pristati, kreni bez očekivanja i bez ubeđenja da morate i trebate imati seks ili bilo šta drugo
razgovor, razmena mišljenja, ovlaš dodoir ruku, kao usput, kao slučajno, čisto da vidiš da li se odmiče, kako reguje, da li se brani i izbegava, pa dodir tela na uskom stepeništu, ulazu ili drugom prigodnom mestu, opet kao slučajno, na kratko, pa značajan pogled, pa je pustiš da uhvati tvoj tobože diskretan pogled na njene atribute...ako sve to prolazi, u nekom trenutku sledi poljubac, a ako ti da usnice, daće ti i gu-zi-ce
Uradi kako sam ti rekao, pa ćeš ti znati šta je ona htela da kaže.A šta je ova druga mislila i htela da kaže hajde ti mi to objasni pošto ja nemam pojma o ženama?
to mu i ja kažemOni koji nemaju pojma o ženama prvo treba da žrtvuju par susreta, iskorače iz sebe i probaju nešto.. ko se stalno boji neće ništa napredovati.