Koleginica me pipa

adelaidea

Veoma poznat
Poruka
13.336
Dakle, malo malo pa ona postane touchy. Jednom me iz čista mira pomilovala po obrazu i ja ustuknem (aloe, mi radimo gde radimo, ne pipam ni sebe po licu na poslu???), i ona kao: i ti imaš suvu kožu 🤨 (naravno da nemam suvu kožu na fck licu!).

Drugi put sedimo u onom sobičku za sestre, ja nešto dokumentiram na kompu i tek ona me ćapi za butinu i onda kao htela da uzme nešto iz fijoke (moja noga joj nikakva smetnja nije bila).

Šta uraditi, kakvu posluku porati?
(Njenoj drugarici sam ispričala da planiram udadbu, ali i ona je udata pa ćapa žene za butine).

Dakle, malo malo pa ona postane touchy. Jednom me iz čista mira pomilovala po obrazu i ja ustuknem (aloe, mi radimo gde radimo, ne pipam ni sebe po licu na poslu???), i ona kao: i ti imaš suvu kožu 🤨 (naravno da nemam suvu kožu na fck licu!).

Drugi put sedimo u onom sobičku za sestre, ja nešto dokumentiram na kompu i tek ona me ćapi za butinu i onda kao htela da uzme nešto iz fijoke (moja noga joj nikakva smetnja nije bila).

Šta uraditi, kakvu posluku porati?
(Njenoj drugarici sam ispričala da planiram udadbu, ali i ona je udata pa ćapa žene za butine).
jel imate neki oglas za zaposljavanje kod vas?

:think:

A da odes na bolovanje?

Mada tu dolazimo i vaznog pitanja, da vam je u romanticnom smislu ista ciljna grupa jer ako nije mozda promeni pricu ako krenes i ti nju da spopadas kao da si mesar Pufta :lol:
Ne mogu na bolovanje, to se komplikuje kad si na praksi kao ja.
Elem, ona je zvanicno strejt, ima muza, ima dete. Mislim da je prosto radoznala da se pipka sa nekom zenom.

Ne mogu na bolovanje, to se komplikuje kad si na praksi kao ja.
Elem, ona je zvanicno strejt, ima muza, ima dete. Mislim da je prosto radoznala da se pipka sa nekom zenom.

Ako ti izgleda dovoljno privlacno spopadni je kao Pufta ili joj reci da volis zene i da to nije u redu.
U EU su bar strogi po pitanju seksualnog uznemiravanja i mobinga.

Nek okrene, ne reaguj, to je emocionalna manipulacija i nastavi da budes cool. Slegnuce joj se i prestace da to radi.
Ali pazi, ona me uhvati za butinu i ja kazem: izvini, nemoj da me hvatas, i onda ona kaze: pa ne hvatam te, htela sam da otvorim fijoku.
Mislim da sam time sto sam dva puta ustuknula jasno pokazala svojom telesnom reakcijom da mi to nije prijalo a dobila sam: ej, kad opet radimo zajedno??

Back