Kola idu nizbrdo

mario80

Stara legenda
Poruka
80.223
Moj drugar doca kaže: posle 30te kola kreću nizbrdo a posle 40te jure!

Dakle zubi se odavno kvare, iskrpljeni su kod kvazi zubara koji samo na ovim prostorima operetišu, lome se i raspadaju. Zglobovi ujutro zezaju, reuma je pokucala još sredinom 30tih. Stomačne tegobe, gasove, loše varenje da i ne pominjem ček sec da prdnem.

Vid polako slabi trebaju naočare za ovo i ono. Što si pao pa nisam vido dobro imao sam naočare za čitanje. Khm.

Debljina uzima maha, biljne masnoće rade svoje kreću zakrečenja, stentovi i bajpasi pa šlogići i srčke. Guzlca viri na jednu stranu a stomačina na drugu "ko me voli voleće me i ovakvog, debelog i masnog" sve teže seckamo nokte na nogama.

Počinjemo da vonjamo na staro i trulo naročito iz usta jer je uvek nešto trulo od zuba iako posećujemo vrhunske srbske zubare.

Terapije i lekovi se polako grupišu kao vojne formacije, nabavljamo i kutijice tj klasere za iste.

Sve je manje vremena, život počinje da juri pored nas a prijatelji jedan po jedan da se prevrću.

:mrgreen::kez:Moj drugar doca kaže: posle 30te kola kreću nizbrdo a posle 40te jure!

Dakle zubi se odavno kvare, iskrpljeni su kod kvazi zubara koji samo na ovim prostorima operetišu, lome se i raspadaju. Zglobovi ujutro zezaju, reuma je pokucala još sredinom 30tih. Stomačne tegobe, gasove, loše varenje da i ne pominjem ček sec da prdnem.

Vid polako slabi trebaju naočare za ovo i ono. Što si pao pa nisam vido dobro imao sam naočare za čitanje. Khm.

Debljina uzima maha, biljne masnoće rade svoje kreću zakrečenja, stentovi i bajpasi pa šlogići i srčke. Guzlca viri na jednu stranu a stomačina na drugu "ko me voli voleće me i ovakvog, debelog i masnog" sve teže seckamo nokte na nogama.

Počinjemo da vonjamo na staro i trulo naročito iz usta jer je uvek nešto trulo od zuba iako posećujemo vrhunske srbske zubare.

Terapije i lekovi se polako grupišu kao vojne formacije, nabavljamo i kutijice tj klasere za iste.

Sve je manje vremena, život počinje da juri pored nas a prijatelji jedan po jedan da se prevrću.
Da ne zaboravimo prosirene vene ekipe koja dan i noc visi na temi o Ukrajini.
momci tema je poprilično aktuelna i atraktivna za ovakva vremena koja su takva kakva su , @mario80 ima nekih stvari koje su totalno promašio jer okrivljujueš doktore i sistem , nije da nema uticaja , ali ako si 40+ podeli sa nama ovde tvoje mukice i problemčiće sa lično tvojim sagledavanju a na ovu problematiku
@Jugoslav Čvarak , čvarak ne zezaj nije tema Busenje i Ukrajina ok
ljudi smo se razumeli

Ovo je najcrnja scenografija..Nije tako..Život kreće nizbrdo čim se rodimo.
To je normalno.

Ja ne znam šta je vama! Ja sve te boljke nemam a odavno sam 40+. Vi ste se jednostavno predali tim brojkama.
Nemam ni ja ali se družimsa ljudima pa primećujem njihove muke. Ti nemaš društvo i prijatelje?

40+ došle i neka se svakome množe:kez:

toliko znaš , ))) tek u tim godinama su najbolje i najlepše
Pozdravio te sveti klimakterije, zaštitnik žena 40+ :D

Mislim da je tvoj doca malo preterao... ponešto od toga šta si nabrojao počinje tek posle pedesete godinice... ne kod svakog i ne sve nabrojano...
Treba dodati muški i ženski klimaks koji nisu tako strašni kako nas plaše da će biti...Imamo vremena da prihvatimo sebe takve kakvi smo, da gledamo našu decu kako su sasvim porasla, da uživamo u rezultatima svog rada i života... Imamo vremena čak i da promenimo sebe, ako to poželimo i ako to umemo da uradimo...

Ubiše me sa mukama i problemima uz svaku kafu al niko neće da smrša, ide na plivanje jednom nedeljno nego se svi bodu i gutaju lekove 😐 al zato svaka kafa ubiše me leđa, tri pršljena su otišla, vrat, kila ovo ono.
ti bre oćeš da ideš sa ženama na kafu i kao istinski prijatelj da ih tešiš ili rešio da ih dotučeš u njihovoj nevolji , ih bre Mario ccc

Meni je pocelo posle 50.

Od lekova alopurinol, i neki melem od gaveza za giht.

Radim svaki dan pa jos mogu i da se popnem i da skocim sa prikolice, krova, kamare.
Kicma b.o.
Laboratorija OK.
Vakcine jok.

Ko rece da pad pocinje od rodjenja potpuno potpuno je u pravu.

Samo sto u pocetku vecina misli da je let.
Posle se ukapira gde let vodi

Meni je pocelo posle 50.

Od lekova alopurinol, i neki melem od gaveza za giht.

Radim svaki dan pa jos mogu i da se popnem i da skocim sa prikolice, krova, kamare.
Kicma b.o.
Laboratorija OK.
Vakcine jok.

Ko rece da pad pocinje od rodjenja potpuno potpuno je u pravu.

Samo sto u pocetku vecina misli da je let.
Posle se ukapira gde let vodi
To nam se samo učini da letimo dok rastemo..a ustvari put nas vodi
nadole. :D :aha:

Kao da sam usla u apoteku...ajmo malo pozitive :D
1655322279120.png

Back