Kokeza podneo ostavku!

Cosmopolite

Zaslužan član
Poruka
105.367

Kokeza podneo ostavku!​


Kokeza više nije predsednik FSS, prenosi Tanjug.
SNIzvor: B92, Tanjug ponedeljak, 22.03.2021. | 13:13Podeli

Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport


Foto: Pedja Milosavljevic/Starsport​

Kako je naveo u saopštenju, ostavku podnosi suočen sa optužbama i brutalnim napadima na svoju ličnost, a zbog odbrane časti i ugleda koji se skrnave.

Kokeza je nedavno bio priveden na informativni razgovor u Službu za borbu protiv organizovanog kriminala.


"Želim da obavestim moje saradnike, kao i sportsku i fudbalsku javnost da se povlačim sa funkcije predsednika Fudbalskog saveza Srbije. U želji da, pre svega, reprezentaciji omogućim neophodan mir, spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost", naveo je Kokeza. Slaviša Kokeza nikad nije i neće biti sumnjivo lice ljudima sa kojima je blizu 20 godina delio iste vrednosti, dodao je on.

"Poštujući sve ono što se u tom odnosu izgradilo, niko ne treba Aleksandra Vučića i Srbiju da brani od Slaviše Kokeze, jer Slaviša Kokeza je bio uz Aleksandra Vučića i Srbiju kada mnogi to nisu smeli ili hteli. Ponosan tada, ponosan i sada kada se brutalno iznose opasne neistine koje su naravno nanele štetu i funkciji koju više neću da obavljam. Povlačim se sa mesta predsednika Fudbalskog saveza Srbije kako bih celog sebe stavio u službu pravde i istine koji će biti moja vodilja u budućem periodu", naveo je Kokeza.

Ovim činom, ističe Kokeza, želim Fudbalskom savezu Srbije i našoj najboljoj reprezentaciji, pred kojom je start u kvalifikacijama za prvenstvo sveta, da obezbedim mir i stabilnost, kako bi se sa što manje problema fokusirali na predstojeće izazove od kojih su utakmice protiv Republike Irske i Portugalije možda i ključne u borbi za plasman na SP u Kataru 2022. godine.

"Srećan sam, zadovoljan i ponosan što će na tom putu državni tim da predvodi po mom mišljenju najveće ime u istoriji našeg fudbala Dragan Stojković. Njemu, kao i svim ljudima u sistemu Fudbalskog saveza želim mnogo uspeha u budućnosti",
poručio je Kokeza.

Kokeza je na funkciji predsednika Fudbalskog saveza Srbije proveo skoro pet godina, odnosno od maja 2016. godine.

U njegovom mandatu fudbaleri Srbije uspeli su da izbore plasman na Mundijal u Rusiji 2018. godine.

https://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2021&mm=03&dd=22&nav_id=1830999

Kokezanija napustila FSS.
Nesto se mislio malo ali ipak prelomio ili ga neko opet polomio ...
Nece on da kaze nista u vezi ovoga do sada , to je jasno.
 
Kokeza pravi sada osmu ofanzivu:

, spreman sam za novu borbu u kojoj ću sve učiniti da demantujem napade na moje ime i ličnost", naveo je Kokeza. Slaviša Kokeza nikad nije i neće biti sumnjivo lice ljudima sa kojima je blizu 20 godina delio iste vrednosti, dodao je on.
 

Back
Top