Kokanović i Petković se zadržali par minuta u BIA: Upozoreni smo da su blokade posle protesta protivzakonite

прво докаѕати дај е противѕаконито копанје, које јос није ни у расправи
jel dubravka potpisala Solcu? av kaze nije on potPISAO ni izdaju Kosova
потом докаѕи да то ниеј здраво
vasi kazu da se sa litijumom leci., a jalovina

keke, da dokazem... samo nastavi da vredjas zdravu pamet, lakse ce pasti ovaj rezim

clan 74

svako ima pravo nazdravu zivotnu sredinu i na potpuno i blagovremeno obavestavanje o njenom stanju.
svako, a posebno r srbija i autonomna pokrajina je odgovorna zazastitu zivotne sredine.

svako je duzan da cuva i poboljsava zivotnu sredinu .

па немој да какиш више овде својим глупостима

кад се ово докаже око литијума, прво када се направе тимови који це то утврдити е онда можеш о томе прдуцкати

а не ѕато јер ти реко ђока којем прено сима стручњак...

не бламирај се

ти кађеш да то не ваља ја кажем да ваља и ?

сад ћеш ти на силу јел ил дамеримо коме је већи ?

ај не глуприај се више

Rekli naucnici da je stetno, objavljeno u najprestiznijem casopisu na planeti.

Rekli naucnici da je stetno, objavljeno u najprestiznijem casopisu na planeti.
dobro litijum jeste otrovan, ali na drustu stranu mocicemo isplatiti vece plate prosveti i zdrastvu, a bolje zdrastvo znaci i bolje lecenje od trovanja jalovinom. Tako da se negativni efekat ponistava. Da li bi ti pre bio otrovan ili isao na posao. O tome pricam. Ja bi pojeo ceo moj telefion ako bi dobio mesec dana odmora. Tako da trovanje nije uvek ni lose.

dobro litijum jeste otrovan, ali na drustu stranu mocicemo isplatiti vece plate prosveti i zdrastvu, a bolje zdrastvo znaci i bolje lecenje od trovanja jalovinom. Tako da se negativni efekat ponistava. Da li bi ti pre bio otrovan ili isao na posao. O tome pricam. Ja bi pojeo ceo moj telefion ako bi dobio mesec dana odmora. Tako da trovanje nije uvek ni lose.
Niko te ne sprecava da uzmes motku i krenes za SNS da bijes demonstrante...budi hrabar i posteno zaradi svojih 3 meseca bolovanja...

https://n1info.rs/vesti/kokanovic-i...-da-su-blokade-posle-protesta-protivzakonite/

Kokanović i Petković se zadržali par minuta u BIA: Upozoreni smo da su blokade posle protesta protivzakonite​

Dakle drzavni aparat (Vučić) reagovao. Organizatori su morali da se jave u BIA radi UPOZORENJA DA NE SMS BIZI BLOKADA I DA CE SNOSITI ODGOVORNOST u slučaju istih

Otuda mozda juče ona igra oko informacije toboz iz Rusije kako se sprema rušenje vlasti?

Jel to sve pokazatelj da je vlast uplašena da moze doći do toga i da više nisu sigurni u volju naroda?

Samo mirno narode. Bez sukoba!

Podrska za Kokainovica :gace:

Back