A Ammi Početnik Poruka 1 25.03.2019. u 10:55 - Koju veličinu nosi muškarac? #1 Potrebna pomoć koju veličinu košulje/majice nosi muškarac koji je visok 195 cm i ima 95 kg?
M mekflaj Poznat Poruka 8.291 25.03.2019. u 21:54 - Koju veličinu nosi muškarac? #2 oh, još jedno devojče navratilo... dobrodošla ammi, želimo ti ugodan boravak ovde tema - nemoj mu kupovati odeću, pusti ga da sam gradi svoj stil
oh, još jedno devojče navratilo... dobrodošla ammi, želimo ti ugodan boravak ovde tema - nemoj mu kupovati odeću, pusti ga da sam gradi svoj stil
pesho Veoma poznat Poruka 10.388 25.03.2019. u 23:30 - Koju veličinu nosi muškarac? #3 Slim fit sad to tako kazu
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 220.077 26.03.2019. u 09:11 - Koju veličinu nosi muškarac? #4 L al moze i xl
G gost 389231 Iskusan Poruka 6.792 26.03.2019. u 20:01 - Koju veličinu nosi muškarac? #5 Znaci bila je nespretna i prosula je nesto corbasto po svalerovoj odeci i romanticna vecera u njenom domu pretvorila se u haos.
Znaci bila je nespretna i prosula je nesto corbasto po svalerovoj odeci i romanticna vecera u njenom domu pretvorila se u haos.
Luda Srpska Druzina Veoma poznat Poruka 14.483 30.03.2019. u 09:45 - Koju veličinu nosi muškarac? #6 Ammi: Potrebna pomoć koju veličinu košulje/majice nosi muškarac koji je visok 195 cm i ima 95 kg? Kliknite za proširenje... Onu velicinu koja mu odgovara a to je verovatno L mada moze i M ako bi uz telo a moze i XL ako bi komotnije mekflaj: oh, još jedno devojče navratilo... dobrodošla ammi, želimo ti ugodan boravak ovde tema - nemoj mu kupovati odeću, pusti ga da sam gradi svoj stil Kliknite za proširenje... E ovo je Dzentlmen
Ammi: Potrebna pomoć koju veličinu košulje/majice nosi muškarac koji je visok 195 cm i ima 95 kg? Kliknite za proširenje... Onu velicinu koja mu odgovara a to je verovatno L mada moze i M ako bi uz telo a moze i XL ako bi komotnije mekflaj: oh, još jedno devojče navratilo... dobrodošla ammi, želimo ti ugodan boravak ovde tema - nemoj mu kupovati odeću, pusti ga da sam gradi svoj stil Kliknite za proširenje... E ovo je Dzentlmen