Koju uobičajenu hranu ne volite da jedete?

sledece su tikvice :D
Važno je da želiš da probaš, svideće ti se.
Ne mogu da verujem da neko ne voli lubenicu.

Moj suprug je govorio da ne voli boraniju.
Nije hteo ni da proba.
Uvek sam posebno kuvala boraniju, meso spremala posebno.
Dogovorili smo se da pred decom ne govori da ne voli boraniju.Tako godinama, da bi jednom prilikom sam sebi sipao ručak, na moje iznenađenje, i bio je oduševljen.
Kasnije je sam pitao kada ćemo za ručak imati boraniju.

Ako je on, tvrdoglav i principijelan, zavoleo boraniju bez bilo kakvih pritisaka, onda mislim da može svako.
Sličnu epizodu je imao sa bananama, ja sa jagnjetinom

Važno je da želiš da probaš, svideće ti se.
Ne mogu da verujem da neko ne voli lubenicu.

Moj suprug je govorio da ne voli boraniju.
Nije hteo ni da proba.
Uvek sam posebno kuvala boraniju, meso spremala posebno.
Dogovorili smo se da pred decom ne govori da ne voli boraniju.Tako godinama, da bi jednom prilikom sam sebi sipao ručak, na moje iznenađenje, i bio je oduševljen.
Kasnije je sam pitao kada ćemo za ručak imati boraniju.

Ako je on, tvrdoglav i principijelan, zavoleo boraniju bez bilo kakvih pritisaka, onda mislim da može svako.
Sličnu epizodu je imao sa bananama, ja sa jagnjetinom
Jaooo hajde to sa lubenicom...ali apropo sa jagnjetinom...ja nisam volela junetinu sve dok mi Fortes nije spremio :lol:

Ja pisala šta volim :rumenko:
Kada sam videla šta drugi nabrajaju, misleči da pišu šta vole, bilo mi čudno :lol:

Ne znam šta ne volim ali nikada nisam jela škembiće ni pržena crevca, to ne bih ni probala, a nisam ni oduševljena džigericom motanoj u maramici.
Ne volim jela sa dosta belog luka.

Ne mogu da se setim šta ne volim, ali zato bih mogla proširiti spisak jela koje volim
Bio sam iznenadjen...velim,teske zene :lol:
Ne volim krastavac,moze u manjoj kolicini u salati ali...
Nisam ni za kiselinom nesto lud, zimi samo kiseli kupus jedem,i mozda dve kisele paprike pojedem,ostalo sve jedem.

Bio sam iznenadjen...velim,teske zene :lol:
Ne volim krastavac,moze u manjoj kolicini u salati ali...
Nisam ni za kiselinom nesto lud, zimi samo kiseli kupus jedem,i mozda dve kisele paprike pojedem,ostalo sve jedem.
Nisam dobro pročitala pitanje, a htela još da nabrajam, bio bi spisak dugačak :rotf:

Back