- Poruka
- 46.853
I sad vi vidite kako je menipatlidzan, lubenicu, karfiol, boraniju, pomfrit jedem ali ne volim nesto posebno, tikvice, pecurke bilo koje vrste, morske plodove, vecinu riba, pihtije, djuvec i sataras, svezu slaninu, ovako za pocetak

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I sad vi vidite kako je menipatlidzan, lubenicu, karfiol, boraniju, pomfrit jedem ali ne volim nesto posebno, tikvice, pecurke bilo koje vrste, morske plodove, vecinu riba, pihtije, djuvec i sataras, svezu slaninu, ovako za pocetak

Probao sam razne živuljke, voća i povrća po celom svetu ali ako na nešto oj stomak samo od mirisa krene da se grči i plače terajući me napustim prostoriju gde se ista sprema to je to povrće iz pakla![]()
i kako da te se ne sjetim svaki put kad vidim, jedem ili čistim boraniju 
Bundeve sam skinula sa spiska ne volim samo zahvaljujuci tebiI sad vi vidite kako je meni![]()

Dug je put ali ima nade za tebeBundeve sam skinula sa spiska ne volim samo zahvaljujuci tebi![]()
sledece su tikviceDug je put ali ima nade za tebe![]()
Probaj ponovo da spremiš, svežu žutu.Možda će ti se sada dopasti.
stomak samo od mirisa krene da se grči i plače terajući

Ja sam hedonista i gurman. Ne mučim sebe dobrovoljnoProbaj ponovo da spremiš, svežu žutu.Možda će ti se sada dopasti.
Meso spremam posebno, boraniju dinstam skoro u sopstvenom soku, sa dosta peršunovog lista.
Sećam se da si pisao za boraniju![]()
Važno je da želiš da probaš, svideće ti se.sledece su tikvice![]()
Jaooo hajde to sa lubenicom...ali apropo sa jagnjetinom...ja nisam volela junetinu sve dok mi Fortes nije spremioVažno je da želiš da probaš, svideće ti se.
Ne mogu da verujem da neko ne voli lubenicu.
Moj suprug je govorio da ne voli boraniju.
Nije hteo ni da proba.
Uvek sam posebno kuvala boraniju, meso spremala posebno.
Dogovorili smo se da pred decom ne govori da ne voli boraniju.Tako godinama, da bi jednom prilikom sam sebi sipao ručak, na moje iznenađenje, i bio je oduševljen.
Kasnije je sam pitao kada ćemo za ručak imati boraniju.
Ako je on, tvrdoglav i principijelan, zavoleo boraniju bez bilo kakvih pritisaka, onda mislim da može svako.
Sličnu epizodu je imao sa bananama, ja sa jagnjetinom

Tako i ja jagnjetinu, nisam htela da dodirenem a ne da spremam.Jaooo hajde to sa lubenicom...ali apropo sa jagnjetinom...ja nisam volela junetinu sve dok mi Fortes nije spremio![]()

Bio sam iznenadjen...velim,teske zeneJa pisala šta volim
Kada sam videla šta drugi nabrajaju, misleči da pišu šta vole, bilo mi čudno
Ne znam šta ne volim ali nikada nisam jela škembiće ni pržena crevca, to ne bih ni probala, a nisam ni oduševljena džigericom motanoj u maramici.
Ne volim jela sa dosta belog luka.
Ne mogu da se setim šta ne volim, ali zato bih mogla proširiti spisak jela koje volim
Nisam dobro pročitala pitanje, a htela još da nabrajam, bio bi spisak dugačakBio sam iznenadjen...velim,teske zene
Ne volim krastavac,moze u manjoj kolicini u salati ali...
Nisam ni za kiselinom nesto lud, zimi samo kiseli kupus jedem,i mozda dve kisele paprike pojedem,ostalo sve jedem.

Ovo mi je jako poznato,samo ja pravio na pari.Tako i ja jagnjetinu, nisam htela da dodirenem a ne da spremam.
Jednom smo kupili, muž spremio a ja na silu probala pa navalila![]()

Da,da razumeo sam,kad sam procitao drugi post...velim znam da kiselis kupus,a tamo sarmu ne jedes.Nisam dobro pročitala pitanje, a htela još da nabrajam, bio bi spisak dugačak![]()
Da "zaradis" penziju,oguglasI sad vi vidite kako je meni![]()

I, supruga probala pa joj se svidelo?Ovo mi je jako poznato,samo ja pravio na pari.![]()
Da, uvek početkom oktobra kiselim kupus.Da,da razumeo sam,kad sam procitao drugi post...velim znam da kiselis kupus,a tamo sarmu ne jedes.![]()
ako, zdravo je to......Bundeve sam skinula sa spiska ne volim samo zahvaljujuci tebi![]()
A klela se jagnjetinu nikako!!!I, supruga probala pa joj se svidelo?
Da, uvek početkom oktobra kiselim kupus.
Već sam ukiselila grožđe sa ljutom papričicom.

Da niste i vi kombinacija škorpija - jarac?A klela se jagnjetinu nikako!!!![]()

kako se to radi? ako te ne mrzi...Već sam ukiselila grožđe sa ljutom papričicom.
Recni znak jeste,rakDa niste i vi kombinacija škorpija - jarac?![]()