Jel moze neko da mi preporuci TV+FM karticu (internu) sa dobrim chpset-om, do iznosa od 4500-5200 din. Znam da je Pinnacle zakon, ali one su mnogo skupe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolja nije, ali u klasi "za kucnu upotrebu" tj. odnos cijena-kvalitet daleko je ispred konkurencije.virked:Leadtek Winfast expert.
Kazu da je ona najbolja na trzistu posto nema nigde da se kupi pinnacle.
Kad sam zadnji put gledao cene ta kartica bila je od 60-75 evra.
Tzar:Shta god da radish ne kupuj Asus. Ko je to chudo kupio - taj se svetski zayebo. Od kad sam kupio tu karticu Asus mi je postao omrazena firma i vishe ne kupujem nishta od njih.
Dakle, uchi na tudjim greskama i kupi Pinnacle.
skazi:Komentar ti je do jaja!!!!
Meni je prošle godine riknulo nešto na TV-u Sony(neka sitnica,sitan kvar nekih 10€).I šta sad treba da kažem....ljudi ne kupujte SONY......ma ajde molim te!!!(Ima mnogo boljih TV-kartica od Asusa,ja sam kupio baš Asusa i ne kajem se ni malo)
Tzar:Shto se tiche same kartice, ona josh moze da se upotrebi uz neki softver tipa ChrisTv. Ali onaj Asusov softver koji dolazi uz karticu je neshto najgore shto sam u zivotu video.
skazi:Ako si sa karticom dobio onaj "home teatar" program,taj bre nije ni za kerov k... a sama kartica izgleda kao modem!!!Ja imam neku dr. sa njom sam dobio i "CyberLink PowerVCR II" za gledanje i još uvek ga koristim + još 5diskova i stvarno nemam zamerku što se tiče slike!
virked:Leadtek Winfast expert.
Kazu da je ona najbolja na trzistu posto nema nigde da se kupi pinnacle.
Kad sam zadnji put gledao cene ta kartica bila je od 60-75 evra.