Koja tursku ili špansku seriju pratite?
Preskačete li po neku epizodu ili ono koristite 72 sata unazad?
Koja vam je od onih ranije bila omiljena?
Vi ste jedna emancipovana žena koja ne prati takvo đubre?
Kasandra je bila i ostala broj jedan latino serija, a sećam se zajebancije nekog drugara koji je počeo da gleda Ljovisnu sasvim slučajno, pošto ju je njegova tadašnja devojka, a potonja, tj. sadašnja supruga, pratila, i kad je snimio da u seriji defiluje masa kvalitetne pičetine krenuo i on perhan sa praćenjem epizodu po epizodu.
Nisam se ja nikad ložio na tv serije, pričao sam kako sam kultnu Tvin Piks krenuo da gledam tek kao reprize, jer sam kad je prvi put emitovana prednost davao izlascima i provodu, a ne blejanju u teve, moja tadašnja simpatija je prosto odbijala da poveruje da jedan ja ne gledam Linčovo delo, to je izazivalo nevericu, razrogačenih okica bi piljila u mene, valjda je mislila da je zezam, da lažem. Jedino je čitava ekipa iz komšiluka gotivila Kriminalističke priče, koje su prikazivane od 86. do 88., e zbog njih smo znali da ostajemo kod kuće, nije se išlo na đusku i vrisku. Nekoliko godina kasnije smo nekog kolegu, nekog Čedu iz Šapca, nazvali Torelo, bio je pljunuti pokojni Denis Farina, koji je igrao tog murijaka u seriji.
A sva ta atmosfera šezdesetih se nekako uklopila u tadašnji retro stil, krajem osamdesetih su šezdesete ponovo postale popularne. Pesma iz Krimi priča je bila hit.