A gušterov osmeh i rosa salvahe? Cccc.
Da ne spominjem Beverli Hils
- - - - - - - - - -
To su gledale moje sestre plus tvin piks.
Kod nas su harale nestašne godine i Drezik, ou maj gad!
Još i bih dodala i Moj takozvani život.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A gušterov osmeh i rosa salvahe? Cccc.
Da ne spominjem Beverli Hils
- - - - - - - - - -
To su gledale moje sestre plus tvin piks.
Kod nas su harale nestašne godine i Drezik, ou maj gad!
Još i bih dodala i Moj takozvani život.
i meni je cold feet najomiljenija. toliko su mi bili bliski i toliko sam se sazivela sa njima da me je odlazak rejchel pogodio da nisam mogla da je prezalim veoma dugo.+ cold feet, omiljena od omiljenih.
jao, kako sam zaboravila beverli hils.
i meni je cold feet najomiljenija. toliko su mi bili bliski i toliko sam se sazivela sa njima da me je odlazak rejchel pogodio da nisam mogla da je prezalim veoma dugo.
Rejčel Bilson(tako nekako)..
Ovu znam iz Oranž Kauntija.
Jbt koji sam ja treš gledao kao klinac, znači bukvalno sve što mi je Pink prodavao ja sam kupovao. Gledao sam i Svit Veli Haj majko moja.
Ja to nikako nisam mogao da svarim..msm serije na taj fazon...nekako su mi nz pičkaste ..Još tad su počeli sa promocijom posebnog tipa žene zvanog zbunjena k urva
Ne znam šta da ti kažem... možda su me drogirali u školskoj kantini. Nadam se da su me drogirali u školskoj kantini.
Zato što nisi gledala Veroniku Marsmeni su najgluplje bile tinejdz serije.
A Nik Sloter je u stvari modernija verzija Magnuma, koji je takođe imao kul životni stil, plaža, lepe žene, akcija ...
Ja baš izbegavam zbog hipohondrije. Ti si izgleda i mazohista Ili je hipohondrija vid mazohizma?Volela sam sve serije o bolnicama koje su hranile moju hipohondriju i gde se ubiju da postave dijagnozu, ali na kraju ipak sklope kockice i sve bude jasno kao dan. Čak i kad je glupa, predvidljiva forma sa nadrkanim doktorom cinikom koji uvek sve sam raspetlja.
Ja sa tek pre par godina shvatila da je on lep i zgodan čovek... u stvari, shvatila sam kad sam ga videla bez brkova, i kad sam i sama postala sredovečnaAh, Tom Selek
- - - - - - - - - -
Mislim da sam čak i kačila njegove fotke u kupaćkim gaćama na nekoj drugoj temi .