Koju tursku ili špansku seriju pratite?

E da, bila je i Kristina, manekenka za koju će se ispostaviti da je ćerka neke bogatašice koja je mlada dala na usvajanje. Cimerka te Kristine je bila ljubavnica muža te njene majke, a njegov sin njen dečko. Tako nešto, zapetljano kao i uvek. Ali potpuni preokret u španskim serijama jer likovi nisu bili klasično podeljeni na dobre i zle. Već su i ti dobri imali gafove, prevare, laži. Osim Kristine, jasno.. :lol:

rachel_bilson.jpg

Rejčel Bilson(tako nekako)..

Ovu znam iz Oranž Kauntija.

Jbt koji sam ja treš gledao kao klinac, znači bukvalno sve što mi je Pink prodavao ja sam kupovao. Gledao sam i Svit Veli Haj majko moja.

Volela sam sve serije o bolnicama koje su hranile moju hipohondriju i gde se ubiju da postave dijagnozu, ali na kraju ipak sklope kockice i sve bude jasno kao dan. Čak i kad je glupa, predvidljiva forma sa nadrkanim doktorom cinikom koji uvek sve sam raspetlja.
Ja baš izbegavam zbog hipohondrije. Ti si izgleda i mazohista :) Ili je hipohondrija vid mazohizma?

- - - - - - - - - -

Ah, Tom Selek :heart:

- - - - - - - - - -

Mislim da sam čak i kačila njegove fotke u kupaćkim gaćama na nekoj drugoj temi :lol:.
Ja sa tek pre par godina shvatila da je on lep i zgodan čovek... u stvari, shvatila sam kad sam ga videla bez brkova, i kad sam i sama postala sredovečna :lol:

Back