Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 75.501
Kako da zaradite pare sedeći kod kuće
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si video foru - dobiješ dva sranja samo treba da im ostaviš svoje tačne podatkena temu ne kupujem jer se dugo ceka isporuka
I onda mozes da promenis nik u Lovac Luka ulovio macku.ja sam Macka zagrebacka i zovem LovcaLuku na pice![]()
a ne ide, Vukovi ne love mackeI onda mozes da promenis nik u Lovac Luka ulovio macku.
nego kad sam ja bio u Zagrebu na svadbi ja je zvao drugarski na pice, nisam imao sta da radim, ona me ispalilaI onda mozes da promenis nik u Lovac Luka ulovio macku.
Ima naravnoo.kad svratim na forum imam osjećaj da nema teme koja već nije napisana... jednostavno što bi se reklo nema da nema, evo čak i o crnom panteru ima nešto
nego zanima me da li mislite da ima neka tema koja nedostaje na forumu![]()
Sad će to Mita brzo..."Korelacija broja rupa na cediljkama i brzine ceđenja testenine"
Melioracija zemljista![]()
I onda mozes da promenis nik u Lovac Luka ulovio macku.
А нећеш га питат да стави тему о санкању на Сљемену?odlična tema, može i navodnjavanje u ljetnim mjesecima @Sensei idemo
kako riješiti problem klimatskih promjena i suša navodnjavanjem, šta kažu znanstvenici
![]()
Маili možda stavio
soli na rep
![]()
uvjerena sam da ima takvih tema na psihologiji, a da ljubav između muškarca i žene uključuje i dobar sex to nije upitno, a pitanje bi možda bilo tko je definirao što je prava a što kriva ljubav i po kojim kriterijimaIma naravnoo.
Tema o tome sta je prava ljubav
a da na njoj nema zagorelih i provokatora koji to ne razlikuju
od guziccenja da ne kazem seksa.
infantilne teme ostavljam za neke druge prilike, kakvo sanjkanje kakvo Sljeme, ništa bez nekoliko dana Gorskog kotaraА нећеш га питат да стави тему о санкању на Сљемену?
![]()
infantilne teme ostavljam za neke druge prilike, kakvo sanjkanje kakvo Sljeme, ništa bez nekoliko dana Gorskog kotarau dobrom društvu
Зашто је инфантилна?Шта фали теми о санкању?infantilne teme ostavljam za neke druge prilike, kakvo sanjkanje kakvo Sljeme, ništa bez nekoliko dana Gorskog kotarau dobrom društvu
razmisliЗашто је инфантилна?Шта фали теми о санкању?