Koju sve bol alkohol moze da umanji?

iako sam antialkoholicar, rekao bih da pre svega umanjuje tugu i daje srecu, pa ... daje jaku inspiraciju za umetnosti razne. onda ... prosiruje kapilare (poboljsava cirkulaciju) i smanjuje sansu tromba u doba kurole, ubrzava puls i daje "snagu" organizmu. dezinfikuje usnu duplju i zdrelo, smiruje cireve na zeludcu(rekose mi cirasi), sta ono jos ... da! navlaci delirijum tremens, pucanje kapilara i zadrzava vodu u telu, pa podize secer u krvi i unistava bubrege, jetru i u zavisnosti od vrste alkohola koju konzumirate, cepa po jetri, srcu i centralnom nervnom sistemu. sad... pitanje je koliko ga konzumirati i koju vrstu od tih legalnih susptanci i zbog cega?

Zubobolju...

posekotinu , doduse prvo je ujeda zestoko , a posle utrne...

Da li jos nesto, obloge za kicmu ,

Smirenje kad ste napeti , anksioznost, ako nije preterana kolicina alkohola..

Jel ima jos neko da zna sta kao obloga ili u nekom drugom obliku alkohol moze da pomogne kod bolova...?
Jednu glavobolju moze da umanji, a drugu da izazove...ima i to...
Unutrašnju. Duševnu.

Zubobolju...

posekotinu , doduse prvo je ujeda zestoko , a posle utrne...

Da li jos nesto, obloge za kicmu ,

Smirenje kad ste napeti , anksioznost, ako nije preterana kolicina alkohola..

Jel ima jos neko da zna sta kao obloga ili u nekom drugom obliku alkohol moze da pomogne kod bolova...?
Jednu glavobolju moze da umanji, a drugu da izazove...ima i to...
Mož' da umanji krivinu na cesti tako da ti izgleda baš onako široka...🚗

Moj deda je svracao ljude na casicu rakije i kafu , a ustvari da na 15 minuta ispricaju sta im se desava, ima li sta pametno i tako to...Mudar je bio moj deda...Iako mu kuca nije bila na mestu gde se cini da je podobno , on ti zasadi dud, uredi dvoriste da prosto vuce da udjes, narocito leti....
E on je imao i pricu da rakija sprecava cir, ta jedna nastinu , ta je zbog zdravlja , i da ne bi bile tri , onda se casa iz tri gutljaja konzumira...nije skrtario , nego jedna da ljudi ostanu bistre glave...od jutra ih navikao da dolaze...od pola 7....A i jeste vreme..em jos nije poceo biznis dan, a njegov jeste, em ko ide pesaka usput mu...

I prevenira cir...i ulije hrabrost ako ide u opstinu i pokupi i neki savet....ma svasta nesto...ali se nije petljao u MZ...Sta ce vernik u politiku...

Back