sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.449
Ja sam kao klinac uvek vidjao sisate pekarke. Mislim nikad u to doba nisam vidio da je neka sa malim sisama, i mislio sam da im te sise rastu od kvasca.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam kao klinac uvek vidjao sisate pekarke. Mislim nikad u to doba nisam vidio da je neka sa malim sisama, i mislio sam da im te sise rastu od kvasca.
Mislio sam da im je stalo do licnosti i tako tih nebitnih stvari. Jer sam mnogo gledao filmove i igrao igrice, a tamo su zene predstavljene kao ljudi. Posle sam naucio bolje.
Mislio sam da im je stalo do licnosti i tako tih nebitnih stvari. Jer sam mnogo gledao filmove i igrao igrice, a tamo su zene predstavljene kao ljudi. Posle sam naucio bolje.
Najveca moja zabluda o zenama je da su to nepreebivo drazesna i spontana bitja,da im sise rastu zato sto imaju veliko srce.Sad znam da ispod velikih sisa nema srceta,a mislio sam da piske cucetji zato sto se stide...e,a sad znam da poneki primerci ladno mogu da uriniraju i ovako normalno..msm,klitja ko kita..
kakve veze ima klitoris sa uriniranjem?
kakve?
Devojke ne uriniraju kroz Clit .nego kroz Vagina ..u stupid ..ahahah
e pa to bih morao prakticno da ti pokazem..razvio sam teoriju o tome,majke mi.
interesantno...
a da pogledaš malo sličice ženske anatomije na netu?
interesantno...
a da pogledaš malo sličice ženske anatomije na netu?
sta je to vagina?
Ccccc...pa ti kazem da sam duboko u tome i imam svoje vidjenje dogadjaja.Ja ne tvrdim da je to tacno..ali mene zabavlja,a dosta njih mi i poveruje.
Moc ubedjivanja lutko..