mr Kiza
Iskusan
- Poruka
- 5.033
Evo jos nekih knjiga koje su mi roditelji bili poklanjali za odlican uspeh na kraju skole u nizim razredima:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja za vreme raspusta u trecem razredu osnovne na tavanu kod babe i dede pronasao majcin udzbenik iz Odbrane i zastite za cetvrti razred gimnazije iz druge polovine 60ih i iscitao (a delom i popamtio) sve...Priručnik za vojne bolničare / prvu pomoć

Ista priča i kod mene, moji su mahom bravari, medicinari, vojna lica i sl. tako da su to bile jedine knjige u kućiJa za vreme raspusta u trecem razredu osnovne na tavanu kod babe i dede pronasao majcin udzbenik iz Odbrane i zastite za cetvrti razred gimnazije iz druge polovine 60ih i iscitao (a delom i popamtio) sve...![]()
I moj primerak je u odrpanom izdanju, pa sam ga stavila u foliju. I knjiga ima predivne ilustracije.Pogledajte prilog 1847744
Plavu sam pocepala od listanja , to sam krenula da čitam sa 5 godina.
Taj priručnik je mnogo privlačio moju decu. Možda zbog ovakvih slika.
Jesi li uvek imao ime Kaurin?
Ne,pre dva meseca sam promenio Nik.Jesi li uvek imao ime Kaurin?
Nas dvoje smo ovde od 2012. a ja te prvi put vidim.
Vrati na stari kako te svi znaju.Ne,pre dva meseca sam promenio Nik.
Ne,pre dva meseca sam promenio Nik.

Malo promeneVrati na stari kako te svi znaju.
Književni lik nisi promenio.
Malo promene![]()

нисам тада ни знао, привукао ме наслов књигеTo je tada bio veliki bestseler.
Da ,pusto turskoKnjiževni lik nisi promenio.
Zadržao si ga na avataru.
Doduše, u filmskoj verziji.

мени са пет година слине вириле из носаPogledajte prilog 1847744

Eboteeeeeeeeeeeeeeeeeee. Prvu knjigu... da se setim...И да ли вам се свидела и остала у памћењу а да није школска лектира
моја прва
![]()
памтим фрагментално, значи није ми била толико упечатљива иако сам је прочитао за два дана.
To se nesto vrtelo oko mene.. nisam je procitao... Mislim da sam jako bio mali kad se provrtelaPogledajte prilog 1847744
И да ли вам се свидела и остала у памћењу а да није школска лектира
моја прва
![]()
памтим фрагментално, значи није ми била толико упечатљива иако сам је прочитао за два дана.
.
Sve ilustracije su fenomenalne. Satima sam gledala i pre nego naučila da čitam. A i crtala poredI moj primerak je u odrpanom izdanju, pa sam ga stavila u foliju. I knjiga ima predivne ilustracije.
Pogledajte prilog 1847811