Koju PPV - Pay Per View - Video platformu je najbolje da koristim za svoje video tutorijale?

Dragan Jovanovic

Zainteresovan član
Poruka
246
Pozdrav svima,

Više godina imam YouTube kanal koji se bavi etno muzičkim instrumentima. (FRULA - GUSLE Dragan Jovanovic)

Tu sam tokom godina postavio dosta tutorijala i materijala o tome kako neku pesmu, melodiju ili kolo svirati na fruli, dvojnicama, kavalu, guslama ili na nekom drugom etno muzičkom instrumentu.

Taj kanal nisam monetizovao, jer nisam ni siguran da li ima smisla, imam samo nešto preko 2000 pretplatnika, i da ne bi gledaocima reklame presecale gledanje, opredelio sam se da nema nikakvih reklama.

Taj kanal bih ostavio takvim kakav je i redovno s vremena na vreme objavljivao da ljudi besplatno gledaju razne video zapise.

Uporedo, poželeo sam da imam jedan video kanal negde drugde na internetu, na nekoj PPV (pay per view) Video platformi, na kojoj bih mogao da uploadujem i imam video zapise koje bih uradio baš profesionalno vizuelno i tonski i u kojima bi znanje bilo prezentovano na višem nivou i sa više detalja i još stručnije.

U tom smislu, tragam već neko vreme za takvom platformom, i po svemu što sam video i upoređivao, naišao sam na sajt koji dosta u tom smislu obećava:

https://www.streamingvideoprovider.com

Ima li neko iskustva sa tim sajtom, kakvi su, itd

Takođe, kakva su vaša iskustva sa drugim sličnim PPV video platformama-sajtovima?

Unapred zahvalan na odgovorima i diskusiji na tu temu.

S poštovanjem,
Dragan Jovanović
Novi Sad

p.s. Iskoristio bih priliku da pitam ako neko zna neku solidnu, a povoljnu filmsku ekipu ili fotografa montažera i slike i zvuka,
koji je radio nešto ozbiljno sa tutorijalima i takvim video formama, da mi pošalje njegov/njihove kontakte. Ne znam da li
je to neka onda reklama pa nije u skladu sa forumom, onda možete da mi pošaljete na e-mail: dragan.novisad@gmail.com
 

Back
Top