Прељуб
Početnik
- Poruka
- 43
ја тренутно трошим гранд јер у србији нема да се купи или, а то је најбоља кафица
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne volim kafu, retko kad popijem nes. Mada sam se u poslednje vreme navukla na Irski Kapućinoја тренутно трошим гранд јер у србији нема да се купи или, а то је најбоља кафица
kAZU da je Grand bolja ... ali C je stariji brend.
Baš zato, retro sam po opredeljenju generalnokAZU da je Grand bolja ... ali C je stariji brend.
Kupio caletu jednom 200gr C kafe a on inace pije tu Grand ... jbt kao da sam su samar lupio ...Baš zato, retro sam po opredeljenju generalno![]()
Da, jasno sve..Kupio caletu jednom 200gr C kafe a on inace pije tu Grand ... jbt kao da sam su samar lupio ...
A secam se kada sam klinac bio , samo je kupovao C![]()
Grand kafa, posebno Grand Gold jeste najbolja kafa kod nas. Ja sam je ranije pila, više ne pijem jer mi klasična, domaća kafa sada smeta. Umesto nje pijem instant kafu, trenutno Nescafe Crema.ја тренутно трошим гранд јер у србији нема да се купи или, а то је најбоља кафица
Isto i ja uglavnom Don i naravno bez šećera,mleka....Don, jer mi je Grand pregorka. Inače pijem kafu bez šećera i bilo čega drugog, onako klot