- Poruka
- 81.775
Pa da, Malagurski da zavlada pa da pretvori Srbiju u potpunu Venecuelu Madura i Libiju Gadafija za kojima pati na svakom videu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mali daca je sa kosova, SRbin 1/1 , a ko peva zlo ne misli.
Zasto da ne? Brena predsednik, a Ceca premijer. Ja sam ZA.
Kad mogu grobar i sizoje, sto da ne?
MRBin?
Previse je jugonostalgican i opterecen da se ulizuje i dodvorava Hrvatima. Nisi to primetila?
pa meni se ne svidja sto se druzi sa Pernarom taj lik je potpuno odlepio a prilicno i sam ima dvostruke standarde
ima malo jugonostalgije ali recimo sto se tice Kosova, ekonomije nije decko los
pa meni se ne svidja sto se druzi sa Pernarom taj lik je potpuno odlepio a prilicno i sam ima dvostruke standarde
ima malo jugonostalgije ali recimo sto se tice Kosova, ekonomije nije decko los
Sve mu to pada u vodu kad drka na Tita....
To je neoprostivo. Ne mozes glorifikovati najveceg zlocinca i krvnika koji je upropastio Srbe.
Hvali ekonomske sisteme Madura i Gadafija.
Napadali bi je kao mafijašku udovicu za koju je patriota Arkan pljačkao na ratištima. Ali u ovom narodu time bi joj još više skočio rejting.
a ne
prosecan Srbin Arkana dozivljava kao heroja
i nema te propagande koja ce to promeniti
to je odmah 30 % na izborima
Ceca dobije kucni pritvor i bude osudjena sledece godine napravi koncert na Uscu dodje 150 000 ljudi
Hvali ekonomske sisteme Madura i Gadafija.
Ne sviraj.
- - - - - - - - - -
A kao ovi u skupstini su mnogo pametniji i bolji?
Pa nije doslo 150 000 zato sto je osudjena, nego zbog njenih pesama!
sustina je da joj nijedan skandal ne utice na popularnost niti na percepciju javnosti
nju masa voli pa je voli
sustina je da joj nijedan skandal ne utice na popularnost niti na percepciju javnosti
nju masa voli pa je voli
Sta sviram? Tvrdis da Malagurski nije titoista ili sporis da je Broz najveci krvnik i satrap koji je unakazio Srbe za vjek i vjekova?
Sve mu to pada u vodu kad drka na Tita....
To je neoprostivo. Ne mozes glorifikovati najveceg zlocinca i krvnika koji je upropastio Srbe.
nju masa voli pa je voli
Slično kao i Vučka Šizoja. Zato su se spojili Vučko i Ceca tokom kampanje 2017 u SNS.
Slično kao i Vučka Šizoja. Zato su se spojili Vučko i Ceca tokom kampanje 2017 u SNS.
Ne mozes mesati babe i zabe. Jedno su politicari, a pevaci i glumci nesto skroz drugo. Politicare retko ko voli onako iz srca, to je bas retkost. Dok pevaca i glumca volis zbog pesama i uloga i to ima neku vrednost.
ne bih se slozila da Vucka vole
on je iskoristio cinjenicu da su demokratske snage napravile haos u Srbiji i jedina je bio opcija
pravo mesto, pravo vreme
njegova harizma je vrlo diskutabilna
Ceca zna da se ponasa Vucic brate ne zna
Cecu napadaju sa svih strana ona se nikada nije spustila na nivo da se svadja sa nekim javno NIKADA
i to je velika stvar za javni posao , i odraz je jakog karaktera
damski je prosla cak i kroz taj perio sablje, zatvora
Dobro jutro Rajka.Za tvoju informaciju:
Estradnim zabavljacima su skandali praksa radi popularnostI.