Koju javnu ličnost biste voleli da vidite u politici?

Ima tu hitlerovsku oštrinu govora.

Ako smo kod rijalitija glasam za Mikija iz Kupinova koji je i sam pričao da je rušio Slobu i bio deo DOS a onda kada je video kakva su djubrad napustio i DOS jer su ukrali neke pare na asfaltiranje njegovog sela. Pričao je i kako se borio protiv lokalnog tajkuna u Kupinovu, nekog Lukija haha. Tukao ga Peconi.

Poslednja izmena:
Mozda ne bi bila losa NARODNA KOALICIJA 8 ZENA:

-Ceca
-Lepa Brena
-Dragana Mirkovic
-Lepa Lukic
-Snezana Djurisic
-Ana Bekuta
-Vesna Zmijanac
-Zorica Brunclik

One u prvi plan, a odmah za njima i ove mladje Dara Bubamara, Seka Aleksic, Natasa Bekvalac, Ana Nikolic, Marija Serifovic, Jelena Tomasevic, itd......

ESTRADOM protiv Vucica! :per:

sve moj do mojega, tj moja do moje

Онај ко жели да се озбиљно бави политиком мора да буде високо позициониран и доказан у струци или ПРАВНИК или ЕКОНОМИСТА - сви остали су обична политикантска естрада.........

А нас политикологе ко ебе.

Ima tu hitlerovsku oštrinu govora.

Ako smo kod rijalitija glasam za Mikija iz Kupinova koji je i sam pričao da je rušio Slobu i bio deo DOS a onda kada je video kakva su djubrad napustio i DOS jer su ukrali neke pare na asfaltiranje njegovog sela. Pričao je i kako se borio protiv lokalnog tajkuna u Kupinovu, nekog Lukija haha.

Okoprčan mali :lol: ... oh pa da, Miki iz Kupinova da zameni Bekutinog mutanta na koridorima. :D

Mozda ne bi bila losa NARODNA KOALICIJA 8 ZENA:

-Ceca
-Lepa Brena
-Dragana Mirkovic
-Lepa Lukic
-Snezana Djurisic
-Ana Bekuta
-Vesna Zmijanac
-Zorica Brunclik

One u prvi plan, a odmah za njima i ove mladje Dara Bubamara, Seka Aleksic, Natasa Bekvalac, Ana Nikolic, Marija Serifovic, Jelena Tomasevic, itd......

ESTRADOM protiv Vucica! :per:

Bekuta,Zmijanac,Brunclik su SPS i JUL,teško će oni protiv Vučića to je taj lager

Ljudi vi se sprdate, ali anonimni Beli je bacio par fora i dobio 12 posto na izborima za predsednika republike.

I dalje mislite da Ceca i Brena ne bi mogle da pobede Vucica?

Velika je sreca sto se niko od njih ne kandiduje, tim potezom bi Srbi otklonili sve sumnje da su najveci debili na planeti.

Predsednica republike - BRENA :hahaha:

ja sam jednom probala sa slicnom temom cak sam predlozila neke ljude ali su me na forumu napali sa svih strana

1.Boris Malagurski

2. Fedja -Beogradski Sindikat

3. Cane Subotic

Boris Maligurski je odlican kandidat, raji i treba neko da se obraca kao kompletnim debilima.
On ima taj nacin obracanja publici.
Ima i kanadski sošpa, tako da glasam za njega. :mrgreen:
:)

Ljudi vi se sprdate, ali anonimni Beli je bacio par fora i dobio 12 posto na izborima za predsednika republike.

I dalje mislite da Ceca i Brena ne bi mogle da pobede Vucica?

kako bi se Ceca uopste kandidovala, treba valjda neko Uverenje o nekaznjavanju? Ili ne?:think:

Brena posto je iz Bejha nema sanse

a Ceca bi oduvala sve

bilo bi dobro za brending svi bi pisali o nama
a lepa zena
harizmaticna
a posto predsednik nema nikakve odgovornosti osim da se slika Ceca bi bila ok
skola ne treba, znanje ne treba a Ceca bar zena ceo zivot radi vredno i ima para tako da verovatno ne bi krala
bila bi tesko potkupljiva
s druge strane prilicno je dostojanstvena i voli Srbiju

ne bi se bakcala sa Hrvatima
Umela bi da sarmira strance

a retko ko bi joj izasao na crtu jer bi navukao greh pola Srbije
s druge strane ona je vaspitana i ne bi se svadjala i derala na nas preko TV stalno:sad2:

moze Ceca:heart:

Poslednja izmena:
kako bi se Ceca uopste kandidovala, treba valjda neko Uverenje o nekaznjavanju? Ili ne?:think:

Brena posto je iz Bejha nema sanse

a Ceca bi oduvala sve

bilo bi dobro za brending svi bi pisali o nama
a lepa zena
harizmaticna
a posto predsednik nema nikakve odgovornosti osim da se slika Ceca bi bila ok
s druge strane prilicno je dostojanstvena i voli Srbiju
ne bi se bakcala sa Hrvatima
Umela bi da sarmira strance

moze Ceca:heart:

Napadali bi je kao mafijašku udovicu za koju je patriota Arkan pljačkao na ratištima. Ali u ovom narodu time bi joj još više skočio rejting.

Back