Koju javnu ličnost biste voleli da vidite u politici?

Q. in perpetuum hibernum

Stara legenda
Poruka
92.786
Strake92 nešto napisao....pa me inspirisalo.

Da vidimo, predlozi, konkretni. Mnogi kažu da glumcima i sportistima nije mesto u politici (iako je bukvalno njima i najprirodnije, u skladu sa tim čime se bave), mnogi bi želeli da vide ovu ili onu ličnost.

Koga biste voleli da vidite u političkom životu; bilo da osnuje svoju stranku ili pokret, ili da se učlani u neki od već postojećih? :think:

Волео бих да Цеца уђе у Скупштину на листи СПС/ЈС.

- - - - - - - - - -

Nemam nekog favorita medju sportistima i glumcima. Što se mene tiče voleo bih da Tatjana Vojtehovski osnuje stranku i konkretnije udje u politiku u budućem periodu nakon nedavnih nastupa i rada na TV Prva. Žena ima hrabrost, intelekt, oštrinu, vredna je i ima karijeru iza sebe.

На жалост има и мрљу у крајери у виду постављања бизарних питања на оној полиграф емисији. Ту би је сачекали.

Nemam nekog favorita medju sportistima i glumcima. Što se mene tiče voleo bih da Tatjana Vojtehovski osnuje stranku i konkretnije udje u politiku u budućem periodu nakon nedavnih nastupa i rada na TV Prva. Žena ima hrabrost, intelekt, oštrinu, vredna je i ima karijeru iza sebe.

Dea da joj bude desna ruka.

Pa eno sve je aktivnija...možda ti se i želja ostvari.

Ali svako ako postane pravi političar ima JUL kartu protiv nje...

Pored tolikog procenta kretena u javnom zivotu ja sam mislio da je zahebancija. :mrgreen:

Ocigledno je da i u SANU sede kreteni nezainteresovani za situaciju u drzavi, sta onda ocekivati od kojekakvih pink voditelja i ostalih dudka sa BiDZi asfalta. :lol:

Dobro, može i da bude u tom smeru. :lol:

Ali zar ne želiš da vidiš ni jednog jedinog čo'eka u politici? :think:

Dobro, može i da bude u tom smeru. :lol:

Ali zar ne želiš da vidiš ni jednog jedinog čo'eka u politici? :think:

Ako vec pricamo o zeljama, da ulovim zlatnu ribicu otvorio bi lov na sve politicare, aktivne i u penziji. :D

- - - - - - - - - -

Онај ко жели да се озбиљно бави политиком мора да буде високо позициониран и доказан у струци или ПРАВНИК или ЕКОНОМИСТА - сви остали су обична политикантска естрада.........

Puna Srbija pravnika i ekonomista, zato joj tako dobro i ide.

Онај ко жели да се озбиљно бави политиком мора да буде високо позициониран и доказан у струци или ПРАВНИК или ЕКОНОМИСТА - сви остали су обична политикантска естрада.........

Nešto se ti dokazani pravnici i ekonomisti ne guraju u politiku mnogo. Jedino ako se ne mogu dokazati u struci udju. Primer je naš predsednik i gomila drugih.

Ljudi, tema je trebalo da bude ozbiljna. :lol:

Pa i dobio si ozbiljne odgovore. Svidjalo se tebi ili ne, Ceca je najveca zvezda na ovim prostorima ikada! Prevazisla je i Brenu i Colu i Sabana i Bijelo dugme. Ja licno jedva cekam njen novi album i Usce 3 (a da me vidi Rasejani menidjer :mrgreen:). Ako bi osnovala svoju stranku garantujem da bi ostvarila nevidjen uspeh.

Sto se tice Karleuse tu ne mozemo govoriti o bas tolikoj popularnosti, ali cak i ona ima ljude koji bi je podrzali i ne verujem da bi losije prosla od Sergeja, kome vidim daju 7 posto. A JK bi mogla imati i vise.

Pa i dobio si ozbiljne odgovore. Svidjalo se tebi ili ne, Ceca je najveca zvezda na ovim prostorima ikada! Prevazisla je i Brenu i Colu i Sabana i Bijelo dugme. Ja licno jedva cekam njen novi album i Usce 3 (a da me vidi Rasejani menidjer :mrgreen:). Ako bi osnovala svoju stranku garantujem da bi ostvarila nevidjen uspeh.

Sto se tice Karleuse tu ne mozemo govoriti o bas tolikoj popularnosti, ali cak i ona ima ljude koji bi je podrzali i ne verujem da bi losije prosla od Sergeja, kome vidim daju 7 posto. A JK bi mogla imati i vise.

Hmmm...dobro, ali ako govorimo o nekome ko ne podržava Vučića? S obzirom da je Ceca uz SNS.

Može neko ime..?

Era Ojdanić bi bio ozbiljan političar i dogurao bi daleko,baš po meri naroda

Mozda ne bi bila losa NARODNA KOALICIJA 8 ZENA:

-Ceca
-Lepa Brena
-Dragana Mirkovic
-Lepa Lukic
-Snezana Djurisic
-Ana Bekuta
-Vesna Zmijanac
-Zorica Brunclik

One u prvi plan, a odmah za njima i ove mladje Dara Bubamara, Seka Aleksic, Natasa Bekvalac, Ana Nikolic, Marija Serifovic, Jelena Tomasevic, itd......

ESTRADOM protiv Vucica! :per:

Mozda ne bi bila losa NARODNA KOALICIJA 8 ZENA:

-Ceca
-Lepa Brena
-Dragana Mirkovic
-Lepa Lukic
-Snezana Djurisic
-Ana Bekuta
-Vesna Zmijanac
-Zorica Brunclik

One u prvi plan, a odmah za njima i ove mladje Dara Bubamara, Seka Aleksic, Natasa Bekvalac, Ana Nikolic, Marija Serifovic, Jelena Tomasevic, itd......

ESTRADOM protiv Vucica! :per:

Ti si neki meloman jbt!?

Zaboravio si Micu Trofrtaljku.Ona je bila i na filmu.

Back