B
bomb
Gost
sta mislite?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mare:Prince of Persia... eh kad se samo setim ushicenja i neprospavanih noci. Stare igre su imale dusu!
.....legenda..

Bila su to dobra vremena...znas li ti da je u svetu prodato 22 miliona primeraka C-64Garwor:Match point, Commando, Manic Miner, Pitstop, Microsoccer, Frogger, Tetris, to su bila vremena kad su igre imale dusu a na ko sad, imaju teksturu, rezoluciju, antialiasing, 156 polozaja kamere, 3 nivoa detalja i nista vise.
Ziveo C-64!

LPhoklica:prvu igricu koju sam igrala na PC je princ iz persije i titus the foxs *(ovu drugu bi rado igrala opet) 8)
Ma strpi se jos malo do 16 novemrba i ja cekam k'o ozebli sunce da izadje taj cuveni nastavak.Anonymous:Joooooooj oce li cika Sid da uradi novu verziju pa da poludim pod stare dane![]()
![]()
![]()
![]()
'92 ni NASA nije imala 486-icu :wink:father:Vise joj se ne secam imena,znam samo da upravljash gomilom tenkica.Svako ima svoje pa se gadjate preko brda,slichno je crvicima,samo je to bilo 92-ge.Tada sam imao chini mi se 486-ticu.Mozda mi i nije prva ali je se secam zato sto se nas 10 nabije u sobicu i urla po celu noc.Dok nju nisam nabavio bio sam odlichan djak....tjah.
ops: