koju igricu ste prvu igrali?

• Začetnik teme Začetnik teme bomb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Heheh meni debeljak nikada nisu uspeli da prodaju ja sam to zadjabe oteo maaa ustvari rodjak je odustao i prepustio ga meni kad je video kako mi ruke izgledaju posle 36 sati igranja Pirates! tesko da bi on to svojim mladuncima dao u ruke pa da propadnu u skoli (kao ja).
Dakle i prva igra na PC je bio Pirates! (kao i na Amigi)
Joooooooj oce li cika Sid da uradi novu verziju pa da poludim pod stare dane :lol: :lol: :lol: :lol:

Sokoban i Prince of Persia, sad tesko je reci sta bese pre cega (misim jeste Sokoban stariji, al' sta sam ja igrao...). Pa je tu bio i Monkey Island i Indiana Jones i tako dalje.
Od igara nove ere sam zaigrao prvo Doom cini mi se... Onda prva igra koju sam igra sa CD-a (i to cela dva, sto je bilo u yebote u ono vreme) je C&C: Red Alert...

Anonymous:
Joooooooj oce li cika Sid da uradi novu verziju pa da poludim pod stare dane :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma strpi se jos malo do 16 novemrba i ja cekam k'o ozebli sunce da izadje taj cuveni nastavak.
Sta mi bi da jos letos nabasam da rade na novom Pirates!-u od tad samo odbrojavam dane.

Sto se moje prvoe igre na c-64 tice to je bio Ural, ono sa dva topa koji ispaljuju padobrance, pa kojih vise bude taj je bolji, na PC-u se ne secam.
Ali igra koja je ostavila najjaci utisak je Pirates!

Vise joj se ne secam imena,znam samo da upravljash gomilom tenkica.Svako ima svoje pa se gadjate preko brda,slichno je crvicima,samo je to bilo 92-ge.Tada sam imao chini mi se 486-ticu.Mozda mi i nije prva ali je se secam zato sto se nas 10 nabije u sobicu i urla po celu noc.Dok nju nisam nabavio bio sam odlichan djak....tjah.

Back