Kоју фотеЉу да купим?

Vojvoda3

Zainteresovan član
Banovan
Poruka
389
Predlog za radnu fotelju...

пре свега модни израз. али и употребљивост... i ono, da je svrsishodna na duži rok....

ова у којој сам сада, је од почетка краја, осам година, и поцепала се тек кад сам почео мало дуже да седим у њој и вртим се....

аko baš mora prebacite temu gde treba, ako je obrišete nek se krst pomeri....

Ja sam uzeo konferencijsku za 250 evra nakon sto sam upropastio kicmu na iskrivljenoj kompjuterskoj...
tako je
treba uzeti kvalitetnu.
i obavezno da je visoka, da mozes da naslonis glavu na nju.. treba celo telo da ti "ulegne" u nju.

nisu jeftine ali ako dobar deo dana sedis u njoj, onda se isplati svaki dinar.

пре свега модни израз. али и употребљивост... i ono, da je svrsishodna na duži rok....

ова у којој сам сада, је од почетка краја, осам година, и поцепала се тек кад сам почео мало дуже да седим у њој и вртим се....

u firmi gde radim imamo ovakve: https://www.buerostuehle-4u.de/steelcase-please-aktion
odlicne su! pre toga sam sedeo na obicnoj stolici od 100ak €, ledja su me razbijala svakog dana.
od kad imam ovu stolicu, ne bole me ledja iako sedim skoro ceo dan.
jedino sto je malo previse skupa za privatnu kupovinu :confused:

Treba ti neka koja se ne vrti! 😁
Dole stabilna, bez točkova. Sa naslonom, bar do visine sredine glave.

Ali najbolje ili najgore su one radne stolice pa i fotelje u kojima si toliko koliko moraš.

Ili je to zaista demode filozofija?

Du.pe je vredno....
Nije demode.. a najvrednija je tu kičma, koja se nakon dugog sedenja (mesecima i godinama) u nepravilnom položaju deformiše i povuče za sobom celo telo.. stradaju i unutrašnji organi..
Ako planiraš da provodiš puno vremena sedeći u toj stolici, odaberi zaista najbolju koju možeš (da ti zaista prija telu) i ne žali ni dinara.

Treba ti neka koja se ne vrti! 😁
Dole stabilna, bez točkova. Sa naslonom, bar do visine sredine glave.
Metta8 sam orderovao.
Nisu naplatili tako da vrv ništa od nje.

Treba mail iz kripto Minte da pogledam

Ovaj samsung je samo starog yahooa i firefoxa. I dark weba koji je smorio vrlo brzo....

Prilozi

• Screenshot_20220228-133843_Firefox.jpg
    Screenshot_20220228-133843_Firefox.jpg
    82,2 KB · Pregleda: 5

Back