koju biste knjigu kupili bratu, drugu, decku, muzu... :)

Greska u koracima, gde si videla da muskarac od 22 god pogotovo, cita kjnige:mrgreen:?

E, cek da iskoristim kad smo vec kod rodjendana, jel ima neka dobra dusa da mi kaze sta je osim Hello Kity zezancija aktuelno kod devojčica od 6 godina..obesicu se, nemam pojma sta da kupim:(, jos bliznakinje, obesicu se dva puta.

sto 6 god:think:
moja spavacica je sa hello kity

pa realno ako osoba čita inače mogla bi bar da naslućuješ njegov ukus
dal je u fazonu fantastika, istorija, triler
bolje se odluci za neki univerzalan asesoar ili za flašu pića
ili neki triler tipa harlan koben...
(podseti me kad me jedna lobotomisana plavuša pitala u vulkan knjižari kao "e šta muškarci čitaju, hoću dečku da kupim knjigu, ja volim ljubave priče ali šta muškarci vole???)

:mrgreen:
8549_zasto-se-muskarci-zene-kuckama-ide_kul.jpg

e ovako. kada su u pitanju muskarci, nikada ne znam sta da im kupim. sada imam jedan jako bitan rodjendan, a sajam knjiga je aktuelan. tako da sam smislila da to bude knjiga. imate li predlog? inace osoba ima 22 godine. pozz :**

Evo ja cu ti reci knjige koje voli moj muskarac, pa ti mozda dam ideju

1. Senka vetra - K.L.Safon
2. Lovac na zmajeve
3. Igraj, igraj, igraj - Haruki Murakami

Papagajevu teoremu ako voli racunare, tehniku i te zafrkancije...
Kastanedu i Bukovskog ako nije totalan sablon, svi muski koji se pale na individualnost u tim godinama obozavaju doticne pisce...
Krstaske ratove u ocima Arapa je obozavao je moj bivsi muskarac...a onda sam obozavala i ja...
Konstantinovo raskrsce sam uzela zetu, kako mi kaze svidela mu se knjiga ali on voli te simbole, mitove i ostale Den Braune a kako je ozbiljan tip uz neozbiljne knjige se opusta najozbiljnije te ne vredi pokloniti mu nista zahtevno...tako da, uzmi karakter u obzir, ipak nemaju svi isti ukus...

Back