- Poruka
- 335
sledeci vikend moze sve, sada su neki ovde van upotrebe ! od njih, ocekujte, samo ova slova !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam za 15 minuta u krevetu...laku noć i nebudali, što bi rekli naši stari
Ja kao Crnogorac tri stvari u životu ne plaćam, odnosno dobijam besplatno: vazduh, vodu i piččku. Dakle ne bih platio nijednu sexualnu uslugu. Kraj priče.
Ma daj weis sinoc sam citala tvoj blog...i iskrenost me tvoja odusevi ..a sad opet vrdas..![]()
Ako je cena prihvatljiva i ako ne postoji sansa da je dobijete besplatno ili nije sigurno da cete je ikada dobiti.
Pitanje za muske i zenske clanove.
platila bih uslugu koja nije sexualna..eto da mi se nacrta neko da ga bijem..bichujem u stvari, ali da u tome uziva i da trazi josh i da se napali i da plache, ali da ne dobije nishta![]()
Ako je cena prihvatljiva i ako ne postoji sansa da je dobijete besplatno ili nije sigurno da cete je ikada dobiti.
Pitanje za muske i zenske clanove.
Dođi da čitamo zajedno, blejzertebi je Vujaklija erotika![]()
platila bih uslugu koja nije sexualna..eto da mi se nacrta neko da ga bijem..bichujem u stvari, ali da u tome uziva i da trazi josh i da se napali i da plache, ali da ne dobije nishta![]()