Kojoj štampi najviše vjerujete kad je riječ o politici

Kojoj štampi najviše vjerujete kad je riječ o politici

• Politika

glasova: 4 7,0%
  • Večernje novosti

glasova: 2 3,5%
  • Kurir

glasova: 15 26,3%
  • Glas Javnosti

glasova: 0 0,0%
  • Blic

glasova: 14 24,6%
  • Nedeljni telegraf

glasova: 0 0,0%
  • Dnevnik

glasova: 1 1,8%
  • Danas

glasova: 9 15,8%
  • NIN

glasova: 2 3,5%
  • Zov ;)

glasova: 10 17,5%

• Ukupno glasova
    57
  • Anketa je zatvorena .
kyoatia:
nekako imam utisak da blic više čitaju demokrate i liberali a Kurir radikali

jel doista tako?
i ja imam utisak,ali ne znam da li sam upravu.
u principu kurir je najjeftiniji dnevni list ako se ne varam,a podebeo je pa moze da se koristi u razne svrhe pa ga valjda citaju ovi koji stekaju.mada ima dosta skandala,dezinformacija i namerno izvrnutih prica ( procitala sam jos kad je r.e.m bio u bg neki clanak gde su se mike stipe i tadic navodno pozudno gledali na prijemu :lol: posto je mike jelte homoseksualac ).meni licno predstavlja neku kombinaciju dnevnih novina i listova tipa skandal,svet i kako se sve ne zovu...ne volim kurir,za moj ukus nisu relevantne novine.recimo da mu je suprotnost danas,koji ima striktno politicke,poslovne,ekonomske informacije,nesto malo sporta,cini mi se kao ozbiljan list ali blago suvoparan za mene.a blic je kao negde u sredini,imas svasta da procitas,pa valjda zato i nalazi dosta citalaca u narodu...
eto sto kaze filatelista,napravi anketu ali javnu.mada onda svi lazu,al ajde :lol:

Banshee[B:
]i ja imam utisak,ali ne znam da li sam upravu.[/B]
u principu kurir je najjeftiniji dnevni list ako se ne varam,a podebeo je pa moze da se koristi u razne svrhe pa ga valjda citaju ovi koji stekaju.mada ima dosta skandala,dezinformacija i namerno izvrnutih prica ( procitala sam jos kad je r.e.m bio u bg neki clanak gde su se mike stipe i tadic navodno pozudno gledali na prijemu :lol: posto je mike jelte homoseksualac ).meni licno predstavlja neku kombinaciju dnevnih novina i listova tipa skandal,svet i kako se sve ne zovu...ne volim kurir,za moj ukus nisu relevantne novine.recimo da mu je suprotnost danas,koji ima striktno politicke,poslovne,ekonomske informacije,nesto malo sporta,cini mi se kao ozbiljan list ali blago suvoparan za mene.a blic je kao negde u sredini,imas svasta da procitas,pa valjda zato i nalazi dosta citalaca u narodu...
eto sto kaze filatelista,napravi anketu ali javnu.mada onda svi lazu,al ajde :lol:

...eto ipak imam moć zapažanja i dobru intuiciju...:)

...u koje svrhe mogu i da pretpostavim :lol: :lol: 8-) ....

...poslušat ću savjet i sljedeći put kad budem u bg kupit ču Blic i Danas

Back