Marty Misterija
Elita
- Poruka
- 22.423
Којој религији припадате, чисто информативно, ради бољег схватања учесника.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Незнам за ту опцију????Gazdarica:BL, ako si htio da vidis s kim da ubuduce kontaktiras, a s kim ne, trebalo je da anketu postavis tako da se vidi ko je za sta glasao...![]()
Da, moze se i to namjestiti, kad se postavlja za anketa... Obrati paznju na opcije, kad budes otvarao neki drugi topic, s anektom...Бл:Незнам за ту опцију????
Obersturmfuehrer:vidim ima par glasova, al niko ne zna ko je za sta glasao...
ok, postujem to, ali ja sam ovaj trenutno jedini glas za pagane
sto,jel se javljas kao dobrovoljac?Nexus 6:jeste li se, vi pagani, odlucili koga cete za zrtvu sledeceg punog meseca?![]()
ХвалаGazdarica:Da, moze se i to namjestiti, kad se postavlja za anketa... Obrati paznju na opcije, kad budes otvarao neki drugi topic, s anektom...![]()
slazem se da fali "teist but not religius" za koju bi glaso...Banshee:ne znam u koju si grupu svrstavo ateiste tako da ne mogu da glasam
uzgrad,glupa ti anketa,nisi uopste sve naveo. :?
LePiaf:Ja verujem da su maslinke ustvari prerushena mala polubozhanstva. Je l' to znachi da sam pagan?