Eric Draven
Veoma poznat
- Poruka
- 13.291
I ljudi sta vi mislite?Sto se mene tice,mislim da je sasvim poznat moj stav!

svim koje se finansiraju iz inostranstva
Pa bolje da troše strani novac ovde nego naš, a?![]()
veoma glupo pitanje i trosenje vremena.
sto lepo ne pitas kojim organizacijama ne treba zabraniti rad. brze je
evo ja cu pokusati doprineti
obraz
1389
...
Što obraz?
Dok je god njih, Kosovo neće biti u sastavu Srbije, valjda ti to odgovara?
pa ja sam rekao kome ne bi trebalo zabraniti![]()
veoma glupo pitanje i trosenje vremena.
sto lepo ne pitas kojim organizacijama ne treba zabraniti rad. brze je
evo ja cu pokusati doprineti
obraz
1389
...
Kad vidim koje organizacije takvi kao ti žele da vide zabranjene mogu samo još veću podršku da im dam
Što obraz?
Dok je god njih, Kosovo neće biti u sastavu Srbije, valjda ti to odgovara?
pa on je rekao da doticne NE treba zabraniti , nego ti nisi dobro procitao citirani post
E smesan si, to su sve zakrzljali mozgovi koji smao znaju da palamude, a kad bi im jednog dana neko rekao ajd da sklonimo sipose sa kosova, evo ti puska, zavukli bi se u misiju rupu, ili bi pobegli iz drzave.
U sorry...
Znači viva la Obraz...![]()
Kojim organizacijama treba zabraniti delovanje u Srbiji?
Srpskoj radikalnoj stranci i slicnima
Lepo je Canak rekao "Kada sam ja rekao da se zabrane vi niste hteli, sad vadite oci sa njima"
Kojim organizacijama treba zabraniti delovanje u Srbiji?
Srpskoj radikalnoj stranci i slicnima
Lepo je Canak rekao "Kada sam ja rekao da se zabrane vi niste hteli, sad vadite oci sa njima"
nemoj zaboraviti
udruženje Naši,
Srpski narodni pokret 1389
![]()
svim koje se finansiraju iz inostranstva
Фонду за хуманитарно право
Kao i sve NVO koje se shatro bave politickim pitanjima i ljudskim pravima.....od NVO samo bi dozvolio crveni krst,razne humanitarne organizacije koje bi kontrolisao strogo,zatim one koje se bave zastitom zivotne sredine i zivotinja.......i razna strucna udruzenja ....Ti razni helsinski odbori,fondovi za humanitarno pravo is licne gluposti bi zabranio i pohapsio doticne i posla na dozivotno hladjenje zbog delovanja protiv drzave Srbije.
Treba zabraniti sve nevladine organizacije i političke stranke koje su finansiraju novcem američkih i drugih zapadnih poreskih obveznika + medije pod amerckim uticajem.
Da smo normalna zemlja vladajućoj garnituri bi odgovaralo postojanje radikala i njima sličnih, kako vlada da bude dobra ako nema jake i pštre opozicije? Jeste da radikali preteruju sa glupostima i kletvama, ali neka ih, mora da postoji neko ko će te naterati da preispituješ svoje postupke i da se popravljaš