LazaB
Iskusan
- Poruka
- 5.884
Ovo nije rekla kazala , nego sta ste vi svojim ocima videli ?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bila sam tamo u vreme kada sam imala panične napade. Bilo šta jeOvo nije rekla kazala , nego sta ste vi svojim ocima videli ?
Ја сам излечен.Ovo nije rekla kazala , nego sta ste vi svojim ocima videli ?
Јацо, ти си изјавила да си нерелигиозна.I još bih dodala da sam tamo išla čisto turistički. Padala kiša par
dana, bilo nam je dosadno i otišli smo do Ostroga. U to vreme
sam bila ateista, baš kao i ti sada. Hejtovala sve religije po forumu
samo sam ja bila malo dosadnija..
Od cega ? MNogi se izlece i u bolnicama , ne znaci da su cuda.Ја сам излечен.
Kako onda objasnjavas " cuda " kao ateista ?I još bih dodala da sam tamo išla čisto turistički. Padala kiša par
dana, bilo nam je dosadno i otišli smo do Ostroga. U to vreme
sam bila ateista, baš kao i ti sada. Hejtovala sve religije po forumu
samo sam ja bila malo dosadnija..
Pricao sam sa muslimanom koji mi je isto to rekao , u dzamiji su iscelili njegovu sestru.Заборавио сам да додам - исцељивање демонизованих људи молитвама свештеника, био сам присутан више пута. Уосталом то није више ретко. Сваки свештеник је некада читао молитве за поседнуте.
Ovo nije rekla kazala , nego sta ste vi svojim ocima videli ?
Objasni nam ti.A šta izaziva ta čuda?
Izvinjavam se postavljacu teme ali jace je od mene.Nisao bio al ne znam sto bi neko lagao i promovisao da nije tacno
Pa pitam pošto ne znam. Da li ima veze sa specifičnom verom ili je to prosto prirodno energetsko mesto koje tu postoji ko zna otkada? Mesta (navodnih) isceljenja postoji na dosta mesta na planeti i nije vezano specijalno za religiju.Objasni nam ti.
A sto citiras jednog ,a pitas drugog?Izvinjavam se postavljacu teme ali jace je od mene.
Pitaj Vucica on ce lepo to da ti objasni zasto bi neko lagao......
Pa pitam pošto ne znam. Da li ima veze sa specifičnom verom ili je to prosto prirodno energetsko mesto koje tu postoji ko zna otkada? Mesta (navodnih) isceljenja postoji na dosta mesta na planeti i nije vezano specijalno za religiju.
Bio sam vise od 5 puta po 2,3 dana pod Ostrogom.Predlazem svakom bar jednu noc da provede u gornjem manastiru pod vedrim nebom.Pa pitam pošto ne znam. Da li ima veze sa specifičnom verom ili je to prosto prirodno energetsko mesto koje tu postoji ko zna otkada? Mesta (navodnih) isceljenja postoji na dosta mesta na planeti i nije vezano specijalno za religiju.
Jel imas problem sa razumevanjem procitanog?A sto citiras jednog ,a pitas drugog?
A Vucica nemoj provlaciti gdje mu nije mjesto.
U pravu si.Moja greska.Jel imas problem sa razumevanjem procitanog?
Izvinio sam se postavljacu teme jer moj komentar nije strogo vezan za temu.
A odgovorio sam coveku koji pita zasto bi neko lagao.
Uputio sam ga na coveka koji mu to najbolje moze objasniti.
Jel sad jasnije.