Kojim biznisom biste se bavili kao privatnik?

Što realno i jeste.
rodjak ..radio na zeleznici skinuli mu grupu kao nesto noge trt mrt ..komisija ajde u penziju sa 15 god staza..Eno ga kao Tarzan...ide na pecanje cuva zivotinje... Za preduzetnika je ta situacija nemoguca ..nema prava ni na sta osim da placa uredno i da se edukuje za propise ,pdv Sef i slicno.. Kredit za preuzetnika ? jedino ako garantuje licnom imovinom a cistacicu suda jure iz banke da uzme dozvoljeni minus , cekove, kartice i pi.. materine.. Eeeeee(sto kaze Kale)pa ko voli neka proba..

Spojila bih korist i ljubav.
Iako tu ima mnogo više ljubavi.
Pa zavisno gde zivis, tj koliki je potencijalno trziste dobro, imas najbitnije stvari za uspeh- znanja imas, ali jako bitna stavka jeste strast prema poslu i preduzetnistvu s kojim bi se osoba bavila- vecina uspesnih preduzetnika voli svoj posao i za njih to i nije posao vec strast, dosta ljudi uvek gleda na neku novcanu priliku jer im je san da napune kasu u kratkom roku no to je pogresan pristup, vecina takvih ne uspeju,
upoznao sam par ljudi koji su radili slican posao i s domacim ljubimcima- i oni su bili presretni sa svojim poslom, takodje poznavao sam jednu osobu koja je htela da radi posao trenera pasa vodica za slepe osobe, tad je bilo tesko ubaciti se- jer mnogo ljudi zeli da se bavi tim poslom.

Drzave su olaksale putovanje ljubimcima kad se ide na godisnji, ali i to zna biti stresno, a s mackama je to narocit problem jer se one tesko privikavaju na novu lokaciju- i lako se izgube, i to cesto sprecava ljude da idu na godisnji (tradicionalne firme gde ih drze u kavezima je stresno i ljudi ne zele da ih tome izlazu).
Na kraju krajeva- ja nemam kucnog ljubimca upravo iz tih razloga- a svojevremeno sam sreo nekog lika u Srbiji koji je cuvao macke tokom leta- mada mu to nije bio glavni posao, ali vise se ne secam detalja- no mozda bi mogla da postanes preduzetnik, i da radis nesto sto se moze nazvati i plemenitim poslom.

Back