Gotika
Ističe se
- Poruka
- 2.476
Da li stvarno to ima veze nekim posebnim znakom, ili su to uplivi planeta, aspekata, i koje čega još....mislim da ne bi bilo fer odmah reći blizanci...mada ja nisam blizanac, ali eto, zanima me, pa ajte...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
helenin![]()
Eh...mogli bi smo za svaki znak utvrditi iz kojih pobuda ume da slaže
jedan znak da bi se hvalio, lovorike i sl
jedan znak laganjem prikriva introvertnost
jedan znak karikiranjem priča da bi bio duhovitiji od ostalih........
I ovo je uopšteno, ali recimo ako pođemo od pretpostavke da je svaki čovek nekada slagao, neko retko,nekome je to navika, trećima odbrambeni sistem, pa iz samilosti, brige, zaštitnički, kurtoazije ...Zatim, uzeti u obzir-ćutanje, tj prećutkivanje...
I konačno,laganje sebe samogčuveno zavaravanje
![]()
Eto jednu devicu znam, neviđeno laže...jako perfidno iz koristoljublja, vrlo silno....a opet one koje znam od ranije...mišljenja sam da su jako odmerene i uvek kul.jarac najvise al ne i najbolje,tu ga devica zaeba
sve to o razlichitim nachinima laganja stoji, ali koliko po tebi pobude koje nas navode na bilo koji vid lazi mogu zaista imati veze sa nashim horoskopskim znakom?
moj burazer laze sine kako zine,jos kad popije ihEto jednu devicu znam, neviđeno laže...jako perfidno iz koristoljublja, vrlo silno....a opet one koje znam od ranije...mišljenja sam da su jako odmerene i uvek kul.
ima sad zenu blizanca nek ga ona prevaspitava a nije nista boljaDobro, možemo da pričamo sada o horoskopima i natalima, a šta je sa mentalitetom....cigani lažu u globalu za sve pare....svi imaju kvadrat merkur-neptun?
Postavim temu pa mašim....nije tema o mentalitetima...
Crni Djordje, prevaspitaj brata...