Koji znak je vas pretpostavljeni?

kortni79

Početnik
Poruka
1
Na poslu provodite najveci deo dana,a mnogo toga zavisi od osoba koje su vam pretpostavljeni,kojima polazete racune i sl. mogu da vam zagorcaju zivot ili da vam ulepsaju dan. Moj sef je bik,pozitivan lik :lol: koji nas je sve povezao,nepristrasan,svojim blagim osmehom,savetima popravio je medjuljudske odnose u firmi, ali nisu svi takvi zar ne? :evil:

moji nadredjeni tvrde da su blizanac-ovan i lav-strelac.naizgled su vrlo nezainteresovani za ono sto se dogadja u njihovoj firmi...zavrsili su stranu poslovnu skolu-sve rade sa blazenim smeskom.zato nikad ne znas da li ti se smese zato sto ce ti dati otkaz ili zato sto ce te pohvaliti.

kortni79:
Na poslu provodite najveci deo dana,a mnogo toga zavisi od osoba koje su vam pretpostavljeni,kojima polazete racune i sl. mogu da vam zagorcaju zivot ili da vam ulepsaju dan. Moj sef je bik,pozitivan lik :lol: koji nas je sve povezao,nepristrasan,svojim blagim osmehom,savetima popravio je medjuljudske odnose u firmi, ali nisu svi takvi zar ne? :evil:

Moj je skorpija :lol: Ipak, nema bas neke prave skorpionske karakteristike, bar prema zaposlenima.

Back