Koji wc papir kupujete

• Začetnik teme Začetnik teme Droid
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Droid

Legenda
Poruka
51.694
Dajte vasu odluku da pomognemo ljudima. Jer se za wc papir daje dosta novca.

Prvi savet vasih Droidovih carolija je da ne uzimate Perfec nikada. To je papir najgoreg kvaliteta. Vidite da na njemu ne pise ni koliko metara ima rolna niti koliko listica.

Zato na boljim papirima imate da su dvadesetak metara da ima oko 150 litica i slicno. Da li su dva ili tri sloja.

E sad... ja sam zakljucio da su Harmony papiri najbolji. Zewa i Paloma su ok ali su skuplji. A Harmony ima ok kvalitet a jeftiniji su.

Kakva su vasa razmatranja :D

Dajte vasu odluku da pomognemo ljudima. Jer se za wc papir daje dosta novca.

Prvi savet vasih Droidovih carolija je da ne uzimate Perfec nikada. To je papir najgoreg kvaliteta. Vidite da na njemu ne pise ni koliko metara ima rolna niti koliko listica.

Zato na boljim papirima imate da su dvadesetak metara da ima oko 150 litica i slicno. Da li su dva ili tri sloja.

E sad... ja sam zakljucio da su Harmony papiri najbolji. Zewa i Paloma su ok ali su skuplji. A Harmony ima ok kvalitet a jeftiniji su.

Kakva su vasa razmatranja :D

Tvojima u kući bi manji trošak bio da ti remontuju dupe...pa da pređeš na novine !

Koji wc papir kupujete

Najbolji papir - nemački papir ...Alemaniše patriotiše cajtung :ok:

259936e.jpg

Zewa mi se pokazao kao najbolji, jeste malo skuplji ali je namotano duplo više od ostalih. To se jednostavno proba tako što stisneš sa dva prsta. Oni jeftini se skroz sabiju da dodirneš prst o prst :D
Od natur koristim samo smokvin list, on je nekako najprijatniji jer ima one sitne dlačice :mrgreen:

Šalim se, kupim jednu rolnu godišnje za goste jer imam bide i zapiram se :)

Zewa mi se pokazao kao najbolji, jeste malo skuplji ali je namotano duplo više od ostalih. To se jednostavno proba tako što stisneš sa dva prsta. Oni jeftini se skroz sabiju da dodirneš prst o prst :D
Od natur koristim samo smokvin list, on je nekako najprijatniji jer ima one sitne dlačice :mrgreen:

Šalim se, kupim jednu rolnu godišnje za goste jer imam bide i zapiram se :)

:confused: i posle velike nuzde? stavljas li rukavicu na ruku ? ja se stvarno nadam da je ovo izreceno u sali .....

Aman ljudi :mrgreen: ...

Što se tiče kvalitetnog papira, do sada nisam obraćala pažnju. :think:

Načula sam da taj papir nije zdrav za analni otvor pa izvlači creva spolja. :roll: Moguće je to jer papir upija prirodnu masnoću i sok oko anala i u analu i tako isušuje creva i više nema čime da vlaži prilikom pražnjenja. :aha2: I tako se stvara šuljeve. Najbolja higijena je upotreba vode.

Jadna šuma ovoliko se troši da čovek dobije bolest.
:confused:

Strašni i nemilosrdni bide koji je izmišljen još u 17 veku, još nije stigao na balkan :sad2:

Štedi papir, vrlo je koristan što se tiče higijene (eširihija) i ne mirišete tokom vrućih dana kada se oznoji međuguz.

Bidet_Ego_Kolo.jpg

Jes ali mi je tusiranje efikasnije. A dupe brisem papirom ali ga lepo obrisem i posle ga obrisem vlaznom maramicom mirisljavom.

Sto se papira tice jeste kod nas dobra Zewa ali je uvek preskupa.

Ja sam skontao da su najbolja Paloma i Harmony. Ali kada se nadju na akciji.

Po mojem proracunu kada su Zewa, Paloma ili Harmony trolisni oko 30 dinara isplate se vise od Perfexa a o kvalitetu da ne govorim.

Gledajte da uvek uzmete trolisni, da ima minimum 21 metar rolna i najmanje 150 listica.

Obicno za jedno kakenje potrosim 10 listica.

2 uzmem i presavijem za prvi bris - najvise ima materijala
2 jos uzmem i presavijem ( to izadje znaci ukupno 6 listica jer je jedan trolisni) pa jos jednom lepo obrisem
zatim uzimam jos dva puta po jedan ali sada posto treba samo anus da se brise taj jedan presavijem na pola

to je znaci za sada 6

Onda uzmem jos 2, presavijem i tu izrbisem i iscedim penis u kojem ima jos malo mokrace jel...

...................

Dakle generalno od 8 do 10 mi treba za jednu veliku nuzdu

E sad posle uzmem vlaznu maramicu i lepo izbrisem guzu.

S obzrimo da jedan papir ima 150 listica to znaci da moze da mi posluzi skoro 20 dana jedan papir.

-------------

Inace sam izbrojao i Pefexi imaju oko 85 dvolisnih listica. A skuplji papiri imaju 150 trolisnih.

Mozda nekada moze da se nadje Perfex na akciji pa zaista ispadne malo jeftiniji od konkurencije.. ali ne...

Moja topla preporuka... s obzirom da izgleda mi Srblji ne znamo ni wc papir da napravimo je

pr_green_tea.jpg

Back