Gedeon
Poznat
- Poruka
- 9.412
Требао је ослободити Косово и Метохију.Мораш схватити да је Свети Александар Вучић Ујединитељ Срба од Господа Послат и шта год он одлучи, то морамо Смерно да прихватимо,!
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Требао је ослободити Косово и Метохију.Мораш схватити да је Свети Александар Вучић Ујединитељ Срба од Господа Послат и шта год он одлучи, то морамо Смерно да прихватимо,!
Očigledno da je koks jeftin u Srbiji ,čim vam svakodnevno i tolikim količinama doturaju( дотурају)Сви који су против Председника Вучића, служе сатани свесни тога или не!
Немој више ове анатемисане, стварно су људи смешни.Епископ Ксенофонт (Томашевић):
https://www.eparhija-prizren.org/episkop-ksenofont/
Надам се да ће једног дана да седи у сабору архијереја СПЦ ако још буде постојала, ако не постане Српска гркокатоличка црква.
Ти и ово по сећању ?Има. Порфирије каже да има. Питај га.
Сад је још и светац, сутра ће ти бити бог. Де му још подигни олтар у кући па приноси жртве.
Сатанисти мрзе нашег Светог Предсеника!!Требао је ослободити Косово и Метохију.
Ослободиће, он ће лично крочити на Свету Земљу Косовску!!Требао је ослободити Косово и Метохију.
За ове што кажеш да су изопштени, гледај то мало другачије. Ништа не бива без Божијег допуштења. Шта би тек било у СПЦ да нема ЕРПУЕ? Овако постоји здрава конкуренција, да здрава. Кад буде Божија воља доћи ће до помирења.Немој више ове анатемисане, стварно су људи смешни.
Ти и ово по сећању ?
Неканонски су рукоположени.За ове што кажеш да су изопштени, гледај то мало другачије.
Ksenofont je najbolji vladika danas kod Srbalja. I ostali horepiskopi. Čitao sam da je neka od ukrajinskih jurisdikcija imala horepiskopa njujorškog.Неканонски су рукоположени.
Немају општење ни са ким.
Као што би ти рекао, не знаш где могу да се причесте.
Па што их онда хвалиш ?
Избегаваш одговор као и увек.Ksenofont je najbolji vladika danas kod Srbalja. I ostali horepiskopi. Čitao sam da je neka od ukrajinskih jurisdikcija imala horepiskopa njujorškog.
Ne. Ja sam za slogu i mir.Избегаваш одговор као и увек.
Сам си се запетљао у своје изјаве
RIA77, vidim da si stavio negativan znak. U čemu je problem? Ti ne želiš mirni slogu u Svetosavskoj crkvi?Ne. Ja sam za slogu i mir.
Ne. Ja sam za slogu i mir.
Откуд то да нам ти као обичан мирјанин толико често дајеш савете и препоруке ?Ја сам само један обичан мирјанин.
Пишеш све само не мирне поруке.Ако поштујем криве свеце за то ће да одговарају Порфирије, Амфилохије, Кирил и остала компанија.