Gedeon
Poznat
- Poruka
- 9.412
Који владика (епископ) у Српској православној цркви вам се највише допада - по разним основама. Наведите и зашто.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Који је то Гргур? Није ти ни слика успела, па да видимо по слици. Ово је само за епископе СПЦ, не за бискупе и кардинале.Бискуп Гргур.
Прави је Џорџ Клуни.
Који је то Гргур? Није ти ни слика успела, па да видимо по слици. Ово је само за епископе СПЦ, не за бискупе и кардинале.
Владика Григорије немачки, ми делује мало пресветовно. Борис Тадић је на слици. Он и Иво Јосиповић су били задњи нормални председници на овим просторима.Ти га знаш као Владику Григорија.
Бискуп Гргур Требињски: Долазак папе у Сарајево је охрабрујућа порука
4. јун 2015.
Pogledajte prilog 1633949
Долазак папе Фрање у Сарајево је верски догађај од важности првенствено за Католичку цркву, а његов сусрет са православнима током те посете је догађај који буди наду и шаље охрабрујућу поруку, изјавио је владика захумско-херцеговачки Григорије.
Владика Григорије, који ће предводити делегацију СПЦ током посете папе Фрање Сарајеву, каже да је долазак поглавара Католичке цркве значајан догађај за било коју средину, те да су разлози за то јасни.
https://www.srbijadanas.net/biskup-grgur-trebinjski-dolazak-pape-u-sarajevo-je-ohrabrujuca-poruka/
Он ће први под мач... Много га је се и лаћо...Никанор је наш владика - наша дика!
Никанор је наш владика - наша дика!
Е? Видиш.. баш зато ми је омиљен... иако је тешка мањина...Он ће први под мач... Много га је се и лаћо...
Јел ти то о оном "Новом гуслару" (не мислим ту на ракију)?Под мач, баћо!
Много си се мача лаћ'о!
Јел ти то о оном "Новом гуслару" (не мислим ту на ракију)?
Тежак агресивац...Е? Видиш.. баш зато ми је омиљен... иако је тешка мањина...
Прав ко стрелаТежак агресивац...
Оно кад те замрзе и артемити и зилоти и екуменисти, мора да си талентован ко Таса Јевтић за озлоглашеност...
Његово је, није твојеНиканор је зрео за психијатрију. Малтретира људе, проклиње. Боже, сачувај.
Има један собни снимак из Аустралије из његове и њене младости, због ког никад није прелазио црвене линије ревновањем до краја...Прав ко стрела
Разуми и њега, зверињак је то тамо...Никанор је зрео за психијатрију. Малтретира људе, проклиње. Боже, сачувај.
Јел ово твоја тијема о Групи заборавко?Бискуп Гргур.
Прави је Џорџ Клуни.