analiticki 12
Poznat
- Poruka
- 9.981
Vas omiljeni tip grada
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sve lepo, sem ovih podebljanih.Primorski mediteranski
Alpski planinski gradići
Azijski magalopolisi sa uličnom hranom iz raja
Sredneevropski mirni i lepi
Prepisujem...Da nisu stakleno-betonsko-celicni logori, bilo kao sadasnji USA gradovi unisteni automobilizacijom , kao brutalisticka rugla, kao orijent tipa Dubai, Doha, Rijad, veci deo Istanbula........ ili kao kosnice tipa Hong Kong, Sangaj, Tokio, Seul, Singapur itd.
Drugim recima, da imaju dusu.
Uzgred, glasao sam za severnjacke : nekako podsecaju kao na bajke, pa jos onako oko zimskih praznika, sa snegom i nocu...
Ja ne volim Mediteran,...ni gradove, ni klimu, ni atmosferu.,... pa ni ljude. Jedino što mi je tamo ok, to je hrana.
To je zato što žive u blagoj klimi, koja nije surova, pa im ni život nije mnogo zahtevan. Ljudi koji žive pri oštrijoj klimi su drugačiji,...daleko odgovorniji i disciplinovani.Mediteranci ljudi kojima fali sirine i gostoprimstva,kada su raspolozeni znaju biti ok a kada nisu uzas,kod njih sve zavisi od raspolozenja jako tesko prihvataju inovacije bilo koje vrste,i naravno Ego im je jak.Tesko se adaptiraju na promjene ili na novu sredinu
To je zato što žive u blagoj klimi, koja nije surova, pa im ni život nije mnogo zahtevan. Ljudi koji žive pri oštrijoj klimi su drugačiji,...daleko odgovorniji i disciplinovani.